Ljetna pozornica Opatija - Zdravko Čolić - 17.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. srpnja 2021. god. u 21:00

colic1707

 

Zdravko Čolić je jedan od onih glazbenika koji dominira scenom, koji je u prošlog godini čak šest puta rasprodao Star Arenu i jedini je kojemu je to i pošlo za rukom. Ako ste propustili priliku čuti neke od ovih velikih hitova, planirajte ljeto provesti na ljetnoj pozornici u Opatiji jer je vrhunski provod zagarantiran.

 

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: "Pusti, pusti modu", "Pjevam danju, pjevam noću", "Ti živiš u oblacima", "Ti si mi u krvi", "Merak mi je" i mnogi drugi.

 

Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.

 

Zapišite u svoje kalendare 17. srpnja 2021. jer godina brzo prođe, a spektakl koji će vam Čolić pripremiti pamtit će se i prepričavati još dugo!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.