Ljetna pozornica Opatija - Željko Joksimović - 23.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. srpnja 2021. god. u 21:30

zeljko2307

 

Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika ipak će uživati u njegovim pjesmama ovog ljeta, i to 23. srpnja s početkom u 21:30 sati. Pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta ostvario je niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla“ (2006.), „Nije ljubav stvar“ (2012.) koje su mu osigurale status regionalne zvijezde. Godinama puni dvorane širom Hrvatske i susjednih država, a vjerujemo da će tako biti i na Ljetnoj pozornici gdje će Joksimović izvesti svoje najveće hitove.

 

Ulaznice kupljene za koncert koji se trebao održati 24. srpnja 2020. godine, vrijedit će i za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene do 13. lipnja 2021.

 

Cijena ulaznice: 160,00 kuna

 

Ulaznice u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr.

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Poštovana publiko,


koncert Željka Joksimovića održat će se na Ljetnoj pozornici u Opatiji u petak, 23. srpnja s početkom u 21:30 sati.

 

Sukladno odlukama Stožera koncert se može održati na dva načina:

 

S ograničenim brojem gledatelja, na način da sjede na međusobno razmaknutim mjestima uz nadzor zaštitara koji sprječavaju grupiranje,
S punim kapacitetom gledališta bez ograničavajućih mjera kretanja, uz uvjet da je ulaz dozvoljen isključivo osobama koje posjeduju jednu od sljedećih potvrda: EU digitalnu potvrdu, važeću pisanu potvrdu izdanu od strane ovlaštene zdravstvene ustanove o negativnom PCR ili brzom antigenskom testu, važeću potvrdu o provedenom cijepljenju ili važeću potvrdu o preboljenju bolesti COVID 19.
 
S obzirom na veliki interes i poštovanja prema publici koja želi slobodno uživati na ovom koncertu, odlučili smo koncert održati pod uvjetima točke 2. uz osigurano testiranje za one koji potvrde nemaju.

 

Prilikom ulaska tako ćemo tražiti da svatko od gledatelja posjeduje jednu od prije navedenih potvrdi, ali i omogućiti brzo testiranje „na licu mjesta“ za one koji ih nemaju. Testiranje od strane ovlaštenog zdravstvenog tima, nakon kojega će biti izdane važeće potvrde, moći će se izvršiti od 19:00 do 21:30 sati na ulazu Ljetne pozornice, a Festival Opatija sufinancirat će trošak testiranja tako da će ono biti naplaćivano iznosom od 50,00 kn.

 

I dalje je na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene moguće ostvariti povrat novca, zaključno do srijede, 21. srpnja do 16 sati.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju,


Festival Opatija

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.