Phanas Pub Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

phanas3110

 

Jedno je sigurno - strašno dobar Halloween party sprema se u Phanasu! U goste nam ponovno dolazi Joe2Shine, Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi. Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.

 

Kako bi party bilo još mračniji i bolji, cijelu večer možete uživati u Jim Beam Black-u po promotivnoj cijeni! Jim Beam Black svojom je kvalitetom vrlo visoko podigao ljestvicu u kategoriji Kentucky bourbona. Ovaj meki, glatki, kremasti bourbon s notom karamele osam godina odležava u bačvama bijelog hrasta. Jim Beam osvojio je 2016. godine Bourbon Trophy na svjetskom natjecanju vina i alkoholnih pića.

 

Don't be afraid!

 

Info i rezervacije: 091 926 48 01

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.