Tvornica Kulture Zagreb - Katastrofa - 31.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

tvornica3110

 

Novouređena Tvornica Kulture u srijedu 31. listopada biti će domaćin najvećeg zagrebačkog Halloween partyija na temu Katastrofe u organizaciji dva zagrebačka klupska brenda RNB Confusion i Sutra je Subota.

 

Pozivamo sve da se sakriju u novouređenu Tvornicu na jedinstveni Haloween tulum u Zagrebu. Prednost pri ulasku u sigurnu zonu unutar tvornice kulture imaju svi fanovi Sutra Je Subota i RNB Confusion-a, a svoj spas mogu potražiti u dvije različite zone - karantena i sigurna zona, a za one koji žele upravljati akcijom spavašanja mogu se pridružiti u VIP komandni centar unutar sigurne zone. Svaka zona ima odgovarajući soundtrack a čeka vas više od 7 DJ-a, live nastupi i razna druga iznenađenja - ugodna i malo manje ugodna. Sigurnu zonu rasplesat će već potvrđena lista dj-a Zrna, Rea i Sinke Fresh, dok će u Karanteni nastupiti Egzotika Dj's, Pill Jackson i Oysha.

 

Sve tematski zamaskirane posjetitelje častimo na ulazu shotom Jagermeister-a, pratite naše društvene mreže za detaljne upute kako da se primjereno pripremite za noć ultimativne katastrofe.

 

Spasi se dok možeš, jer upad na Halloween tulum Katastrofe za najbrže je 60kn, a svaki kontingent ulaznica je količinski ograničen.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.