old1306241

U srcu Kvarnerskog zaljeva, ispred veličanstvenog hotela Royal u Opatiji, proteklog vikenda odvijao se događaj koji je privukao pažnju mnogih zaljubljenika u automobile - "Wheels on Tour, Classic Car Roadtrips". Ovaj prestižni događaj okuplja vlasnike i ljubitelje klasičnih automobila iz cijelog svijeta, pružajući im priliku da uživaju u vožnji kroz slikovite krajeve, uz posebna zaustavljanja na destinacijama koje oduzimaju dah.

Kao jedna od ključnih destinacija na ovoj ekskluzivnoj turi, Opatija je dočekala kolonu klasičnih automobila sa svojom poznatom gostoljubivošću. Učesnici su se okupili ispred hotela Royal, koji se nalazi uz samu obalu Jadranskog mora, a njegova sofisticirana arhitektura iz 19. stoljeća pružila je savršen ambijent za ovakvu manifestaciju. Posjetitelji su imali priliku izbliza razgledati neke od najljepših automobila iz prošlih desetljeća, svaki pažljivo restauriran i održavan u svom originalnom sjaju.

Svaki automobil na ovoj turi predstavlja svojevrsnu vremensku kapsulu, noseći sa sobom priče iz prošlih vremena. Među modelima koji su se mogli vidjeti bile su legendarne marke poput Jaguara, Aston Martina, Porschea, Ferrarija i mnoge druge. Ovi automobili nisu samo prijevozna sredstva, već simboli jednog prošlog vremena i zanatskog majstorstva.

Program u Opatiji uključivao je različite aktivnosti za učesnike i posjetitelje. Organizirane su vožnje po lokalnim rutama koje nude spektakularne poglede na more i okolne planine, omogućavajući vozačima da u potpunosti uživaju u performansama svojih automobila. Pored toga, hotel Royal priredio je večernju gala večeru na kojoj su se prisutni mogli opustiti uz vrhunsku gastronomiju i razmijeniti iskustva s drugim putnicima.

"Wheels on Tour" nije samo događaj za ljubitelje automobila, već i prilika za očuvanje tradicije i nasljeđa automobilske industrije. Svaki učesnik posvećuje mnogo vremena i resursa kako bi njegovi automobili ostali u savršenom stanju, što je značajan doprinos očuvanju kulturne baštine. Ovi automobili predstavljaju svjedočanstvo o razvoju tehnologije, dizajna i stila kroz desetljeća.

Dolazak "Wheels on Tour, Classic Car Roadtrips" u Opatiju ispred hotela Royal bio je pravi spektakl za sve prisutne. Ovaj događaj ne samo da je pružio nezaboravne trenutke za učesnike i ljubitelje automobila, već je i doprinio promociji Opatije kao destinacije koja može ugostiti događaje ovog kalibra. Ljubitelji klasičnih automobila, ali i svi oni koji su imali priliku prisustvovati ovom događaju, zasigurno će dugo pamtiti ovu manifestaciju i radovati se narednim susretima.

Ovaj događaj još jednom je pokazao kako spoj ljubavi prema automobilima i prekrasnih krajolika može stvoriti magične trenutke koje svi učesnici nose sa sobom kao trajnu uspomenu.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO