Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Šetnja s dinosaurima - spektakl u Areni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. listopada 2018. god. u 11:34

hi1110181

 

Zagreb se sprema na povratak najvećih i najstrašnijih bića koja su ikad kročila planetom Zemljom! ŠETNJA S DINOSAURIMA - Spektakl u Areni ime je najpopularnije i najveće predstave posvećene ovim čudesnim životinjama, a u Hrvatskoj će, u sklopu velike svjetske turneje, od 8. do 10. ožujka 2019. godine, biti prikazana pet puta. Live show u trajanju od sat i četrdeset minuta temelji se na nagrađivanoj BBC emisiji koju je pogledalo više od 700 milijuna ljudi, a donosi i obećaje nešto potpuno drugačije i posebno! 18 dinosaura u svojoj prirodnoj veličini lovi, šeta, njuši i kruži nad gledateljima te ih vode na povijesno edukativno putovanje u drevni svijet prije 200 milijuna godina u kojem su vladari bili upravo oni.


Opširnije...
 
Od danas u prodaji ulaznice za sedmo festivalsko izdanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. listopada 2018. god. u 09:50

ultra0510181

 

Jedinstvena domaća inačica najvećeg svjetskog glazbenog spektakla nedavno je najavila datum ponovnog okupljanja, a oni najnestrpljiviji od danas mogu započeti s pripremama i u svoje ljetne party kalendare upisati ime ULTRA Europe. Danas će, točno u 12 sati, u prodaju biti puštene ulaznice za sedmo izdanje jedinstvenog destinacijskog festivala koji nas od 11. do 17. srpnja 2019. godine očekuje u Splitu, Braču, Hvaru i Visu. Svi oni koji su se prethodno registrirali na službenoj stranici festivala ulaznice će moći kupiti po najpovoljnijim cijenama, a osim trodnevnih i VIP ulaznica za splitski Poljud, ULTRA je ove godine najavila dva nova paketa ulaznica – Destination ULTRA Europe ulaznice i RESISTANCE Croatia ulaznice.


Opširnije...
 
Sve što niste znali o svjetskoj atrakciji Cirque du Soleil Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. listopada 2018. god. u 13:12

sole011018

 

Dva najveća svjetska diva u svijetu showbiznisa - Cirque du Solei i film AVATAR - udružili su snage kako bi svijetu predstavili jedinstveni višeosjetilni spektakl TORUK - The First Flight koji za samo dva mjeseca stiže na pozornicu zagrebačke Arene. Najveća hrvatska metropola samo je jedan od brojnih gradova koje će posjetiti u sklopu europskog dijela svjetske turneje koji započinje 10. listopada u Rotterdamu, a ulaznice za ovaj jedinstveni dvosatni spektakl već su u prodaji. U Zagreb stižu i obožavatelji iz Njemačke, Italije, Slovačke, Rumunjske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije te Bosne i Hercegovine koji su svoje ulaznice već osigurali.


Opširnije...
 
Više od 100 000 ljudi posjetilo Rujanfest na Bundeku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. listopada 2018. god. u 12:40

bundek0110181

 

Najveći domaći festival Rujanfest i ove godine je privukao brojne posjetitelje koji su s oduševljenjem posjetili zagrebački Bundek koji svojim bogatim i raznolikim sadržajem definitivno nije razočarao. 100 izlagača, čak 20 pozornica, restorani hrvatskih regija i najveći zabavni park za najmlađe, a i one koji se tako osjećaju, samo su neki od spektakularnih sadržaja u kojima su posjetitelji uživali od 21. - 30. rujna.


Opširnije...
 
Počela registracija za kupnju ulaznica za Ultra Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. rujna 2018. god. u 10:36

ultra2709181

 

Nakon izuzetno uspješnih šest godina, jedinstveni svjetski destinacijski festival i najveće međunarodno događanje u Hrvatskoj, festival ULTRA Europe, kreće s pripremama za sedmo izdanje koje će se održati od 11. do 17. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. Ovaj glazbeni i turistički gigant prošlim je izdanjem dokazao da je na korak do potpunog osvajanja europske festivalske scene, a vjerne fanove i posjetitelje koji iz cijelog svijeta u srpnju stižu u Hrvatsku, i ove godine očekuju brojna iznenađenja i pogodnosti! Nakon rasprodanog prvog kontingenta ulaznica danas je otvorena registracija za povoljniju kupnju ulaznica u fazi TIER 2, a prodaja će započeti 9. listopada 2018. godine na službenoj stranici www.ultraeurope.com.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 315

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.