Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Brojni poznati na premijeri komedije Zaljubljeni Shakespeare Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. svibnja 2019. god. u 12:32

komedija0505191

 

"I sve će na kraju nekom misterijom biti dobro..." A bilo je i više nego dobro na posljednjoj ovosezonskoj premijeri u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Gromoglasnim pljeskom nagrađen je autorski tim te kazališni ansambl koji su, nakon višemjesečnih priprema, maestralno prikazali jednu od najljepših ljubavnih priča svih vremena - Zaljubljeni Shakespeare. Sudeći prema prvim reakcijama, Zagreb se zaljubio u priču o mladom piscu Shakespearu i njegovoj Violi u izvedbi glavnih protagonista, Filipa Juričića i Dajane Čuljak.


Opširnije...
 
Kazalište s Kaptola spremno za veliku ljubavnu priču Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 12:11

komedija0305191

 

Priča koja je osvojila cijeli svijet i brojne nagrade, između ostalog i čak sedam kipića Oscara, spremna je za veliku kazališnu premijeru. Zaljubljeni Shakespeare još je jedno veliko djelo koje će obilježiti 68. sezonu Kazališta Komedija, a bit će ovo posebno svečani trenutak jer je riječ o posljednoj ovosezonskoj premijeri, koje će u koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu i u suradnji s autorskim timom iz Češke biti prikazano u subotu, 4. svibnja 2019. godine u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Sjajna suradnja između brenda Royal Bride i visokog učilišta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 11:58

ivana0305191

 

Nakon naučene teorije, kako znanje primijeniti u praksi? Upravo je to pitanje s kojim se suočavaju brojni studenti. Royal Bride i Algebra nude studentima iskustvo rada na stvarnim projektima. U program će biti uključeni studenti treće godine preddiplomskog studija dizajna koji su do sada stekli određena znanja i koji znaju koristiti potrebne alate. Studenti će sudjelovati u izradi kataloga za ekskluzivni salon vjenčanica Royal Bride, kojemu je primarni posao proizvodnja vjenčanica.


Opširnije...
 
Ekskluzivna Good Game konferencija u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. travnja 2019. god. u 11:03

igra0105

 

Bliži se početak četvrtog izdanja najvećeg regionalnog esports događanja s humanitarnim karakterom. Good Game Zagreb održat će se 10. i 11. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti, a prema svim dosadašnjim pokazateljima sprema se najveće i najbogatije izdanje do sad. Osim nezaboravnih gaming dvoboja za natjecateljske timove iz vodećih hrvatskih i regionalnih kompanija te zanimljivih zabavnih sadržaja za posjetitelje, ove godine sprema se i velika novost - ekskluzivna konferencija za samo najbržih 200 posjetitelja koji svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Svoja iskustva i lekcije, najbolje poslovne slučajeve u business developmentu, prodaji, marketingu, zapošljavanju i internim procesima, prenijet će brojni domaći i svjetski lideri.


Opširnije...
 
Zaljubljeni Shakespeare - čuvena priča na sceni Komedije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 18. travnja 2019. god. u 10:52

komedija1804

 

Veliki filmski hit s kraja dvadesetog stoljeća uskoro će ponovno oživjeti i to na daskama zagrebačkog Kazališta Komedija. Riječ je o romantičnoj ljubavnoj priči Zaljubljeni Shakespeare, autora Marca Normana, Toma Stopparda, Leeja Halla i Paddyja Cunneena, koja će u u  koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu premijerno biti prikazana 4. svibnja 2019. godine u 19.30 sati.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.