Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Otkriveni svi izvođači koji će nastupiti na ULTRA Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. lipnja 2019. god. u 23:01

ultra1006

 

Samo nekoliko tjedana uoči početka sedmog izdanja festivala ULTRA Europe doznali smo i kompletnu glazbenu postavu koja će izaći na jednu od čarobnih pozornica u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. U prodaju su od danas puštene i jednodnevne festivalske ulaznice, za sva tri festivalska dana u Splitu! Tier 4 faza prodaje ulaznica gotovo je rasprodana pa organizatori najavljuju da će se od četvrtka moći kupiti po novoj cijeni od 899 kn, a mogu se osigurati na prodajnim mjestima Tisak Media, putem sustava Ticketshop.hr te na službenoj web stranici festivala.


Opširnije...
 
Andrej Kramarić, Iva Majoli i Lovre Miloš u meču za Tordince Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2019. god. u 16:30

mec0606

 

Samo nas tjedan dana dijeli do početka prvog izdanja humanitarnog i sportskog događanja Gem Set Hrvatska. SRC Šalata će u srijedu, 12. lipnja 2019., okupiti najpoznatija imena i ikone hrvatskog sporta, a razlog je i više nego dovoljan - vratiti osmijeh na lice djeci iz Tordinaca koji se nalazi u Vukovarsko-srijemskoj županiji! Lista sportaša koja će zaigrati tenis u parovima sve je veća, a nakon službenog ždrijeba, koji će se održati u narednim danima, doznat će se i raspored parova po grupama. 24 sportaša, 12 parova, 4 natjecateljske grupe u super tie-break teniskom formatu - Gem Set Hrvatska, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, najavljuje jedinstveni spektakl u samom srcu Zagreba!


Opširnije...
 
Tvornica Kulture postala najpoželjniji prostor u Zagrebu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2019. god. u 16:13

tvornica0606

 

Tvornica Kulture je kultno mjesto i najveća koncertna dvorana u Zagrebu te je posljednjih dvadeset godina prepoznatljivi zagrebački brand. Tijekom dvadesetog stoljeća Tvornica je postala in mjesto za razna društvena okupljanja. Ovdje su se održavali razni plesnjaci te nastupi estradnih zvijezda poput Ive Robića i Karla Metikoša.


Opširnije...
 
Otvara se najljepši zagrebački open air klub Gallery Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. lipnja 2019. god. u 09:35

gallery0506191

 

Zagrebačka ljetna ponuda zabave budi se iz zimskog sna. Otvara se omiljena ljetna destinacija Zagrepčana i gostiju grada. Jedini ljetni klub na otvorenom otvara sezonu 2019. koja je obiluje brojnim iznenađenjima. Ponovno ćemo plesati pod vedrim jarunskim nebom, možda i dočekati svitanje zore na jednoj od najljepših gradskih lokacija i to uz urbanu glazbu.


Opširnije...
 
Najbolje izdanje #WELOVESOUND do sada Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:35

welovesound0106191

 

#WELOVESOUND je ove godine opravdao epitet najdražeg zagrebačkog boutique festivala. Posjetitelje je posebeno oduševila sama lokacija festivala koja je bila uređena brojnim rasvjetnim tijelima i dekoracijama koja su park Velikog jezera Jarun učinila bajkovitim mjestom.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 334

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.