Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Good Food u jesen ulazi s novim menijem i interijerom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. rujna 2020. god. u 09:46

food1809201

 

Good Food jedno je od nedvojbeno najprepoznatljivijih i najpopularnijih imena na zagrebačkoj street food sceni. Svojevrsni pionir healthy food pokreta u Hrvatskoj, od 2009. svakodevno uveseljava brojne gastro entuzijaste i ljubitelje zdravog načina života. „Tijelo je hram naše duše i treba svakodnevno voditi računa o njemu" njihova je poznata krilatica, kojom se uspješno vode od samog osnutka. Želja im je, već prvim zalogajem, pružiti užitak koji budi ono najbolje, a posebno su ponosni na izbor namirnica, koje su uvijek svježe, sezonske i lokalne.


Opširnije...
 
Magic Johnson odao počast Draženu Petroviću Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. rujna 2020. god. u 11:45

magic11

 

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena Magic Johnson ovog je ljeta stvorio posebnu vezu s Hrvatskom. Legendarni Laker uživao je u ljepotama naše obale, a po povratku u Ameriku poslao je osobnu poruku Biserki Petrović, majci nikad prežaljenog Dražena. Magic je u rukom napisanoj poruci istaknuo koliko je uživao u Hrvatskoj, a našeg košarkaškog Mozarta izdvojio kao jednog od najboljih svih vremena.


Opširnije...
 
Virtualno izdanje trke Terry Fox Run 2020 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. rujna 2020. god. u 12:11

terri0809

 

Jedan dan. Na tvoj način. Moto je ovogodišnjeg izdanja najpoznatije svjetske humanitarne trke Terry Fox Run koja će, unatoč svim izazovima nastalima zbog pandemije, biti održana  u brojnim gradovima i državama. Posebna je ovo godina za veliki Maraton Nade, koji je pokrenuo kanadski mladić Terry Fox, jer će proslaviti veliki 40. rođendan, a pamtit će se kao prvo virtualno izdanje. Zbog sigurnosti i zdravlja, organizatori pozivaju sve ljude velikog srca da se na jedan dan i na svoj način još jednom udruže u jedinstvenoj borbi protiv raka. Plemenitoj akciji pridružit će se i hrvatska Terry Fox Run obitelj, a 21. izdanje započet će u subotu 12. rujna, prodajom poznatih majica s Terry Fox vizualom.


Opširnije...
 
Kraj ljeta u Splitu posvećen je uličnoj umjetnosti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. rujna 2020. god. u 13:28

city0309

 

Street art ili ulična umjetnost jedan je od najpopularnijih načina umjetničkog izražavanja današnjice. Sve veća popularnost ove vizualne umjetnosti s opće, svjetske razine, spustila se i na našu, lokalnu razinu te smo svjedoci fantastičnim muralima i impresivnim grafitima poznatih i nepoznatih uličnih umjetnika u našim gradovima.


Opširnije...
 
Arene sinoć zasvijetlile u sklopu inicijative Red Alert Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. rujna 2020. god. u 13:32

red0209201

 

Tisuće ljudi iz cijelog svijeta, koji su svoj život posvetili event industriji, sinoć su poslali snažnu i vrlo jasnu poruku. U crvenoj boji zasvijetlile su neke od najpoznatiji povijesnih zgrada, koncertnih i event dvorana diljem svijeta, a cilj je bio jedinstven - poručiti svijetu da je situacija alarmantna i da je potrebna hitna reakcija kako cijela event industrija ne bi kolabirala. Ovoj globalnoj inicijativi naziva “Red Alert” pridružili su se i brojni hrvatski event profesionalci, a u znak podrške zasvijetlile su zagrebačka i pulska Arena te pulska tvrđava Punta Christo.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.