Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Svjetski planinarski događaj po prvi puta održan u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. studenog 2022. god. u 14:08

highlander0211

 

Život u glavnim gradovima poznat je po ubrzanom tempu, zbog kojeg stanovnici istih premalo vremena posvećuju brizi o sebi. Budući da moderan način života uzrokuje stres, koji je zaslužan za pojavu većine današnjih bolesti, stručnjaci savjetuju da se što više vremena provodi u prirodi. Bijeg od svakodnevne gradske vreve nikada nije bio lakši, što dokazuju i brojne aktivnosti u koje se građani svjetskih metropola mogu upustiti. Hrvatski brend HIGHLANDER koji za cilj ima popularizirati planinarenje i odlazak u prirodu, na velika vrata je stigao u Zagreb i upisao ga na listu HIGHLANDER destinacija kao prvi glavni grad u čijoj se neposrednoj blizini održava avantura života.


Opširnije...
 
Kako razveseliti dijete - crtići u CineStaru za samo 19 kn! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. listopada 2022. god. u 12:58

cinestar2510

 

Crtići u kinu su neka od najljepših sjećanja kad smo bili mali, a ako imamo u blizini nekog mališana, odlazak u kino je savršena prilika da uživa u novom sadržaju na čarobnom velikom platnu. Veliki ekran nije kao mobitel, ne pruža tu brzinu promjene i fokusira dijete na radnju, likove, glazbu i poruku. Benefit odlaska u kino s djecom je svakako višestruk od toga da kvalitetno provodimo vrijeme zajedno gledajući isti sadržaj što rijetko činimo u moru obaveza koje imamo, a naknadno zajednički komentiramo film i izmjenjujemo dojmove. Još ako u društvu ima i svojeg vršnjaka, to je posebno veselje! Svatko film doživljava na svoj način i ovo je odlična prilika da dijete izrazi svoj doživljaj, razvija kritičnost i afinitete.


Opširnije...
 
Coldplay uživo iz Buenos Airesa u CineStar kinima 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. listopada 2022. god. u 12:45

cold2510

 

Koncerti su najbolji uživo, ali ako ne možete otići u Buenos Aires krajem listopada, CineStar vam donosi svjetski spektakl na filmska platna putem satelitskog prijenosa. Jedna od najvećih muzičkih grupa današnjice, Coldplay, u CineStar kina donosi istinsku moć svjetske koncertne glazbene produkcije kako bi gledatelji u preko 70 zemalja diljem svijeta bili dio veličanstvenog događaja. U subotu 29.10. moći ćete biti dio koncerta “The Greatest Show on Earth” u Buenos Airesu zahvaljujući prijenosu uživo sa stadiona River Plate u okviru turneje Music Of The Spheres, koja je do sada privukla više od 5,4 milijuna gledatelja i koja je osvojila izvrsne kritike obožavatelja i kritičara.


Opširnije...
 
Za dva tjedna Zagreb postaje centar planinarskog događaja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. listopada 2022. god. u 13:05

high1410

 

Zbog ubrzanog načina života i svakodnevnih obveza, sve manje vremena odvaja se za opuštanje i odmaranje u prirodi. Uz to, ovisnost o modernoj tehnologiji i dostupnosti u svakom trenutku dana odmaže u punjenju baterija aktivnostima i boravkom na svježem zraku. Stanovnici velikih gradova posebno su pogođeni ''modernom pandemijom'' koja je zavladala svijetom, no zahvaljujući HIGHLANDER-u i lakoj dostupnosti predivne planine Medvednice i njenog najvišeg vrha Sljemena, bijeg od iste nikada nije bio lakši.


Opširnije...
 
Kako ostvariti poslovne snove saznajte na WOLF konferenciji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. listopada 2022. god. u 18:25

wolf0610221

 

Dokaz izazovnom vremenu u kojem živimo upravo su turbulencije u poslovnom svijetu. Dok s jedne strane svjedočimo vrhuncu tehnološkog napretka, inovacijama i bezbrojnim prilikama, s druge strane suočavamo se i s, iz dana u dan, nepredvidivim političkim i društvenim previranjima, koja u svima nama bude skepsu i neizvjesnost. Kako se u svijetu koji nudi sve i ništa odlučiti realizirati svoje poslovne ideje, odnosno kako „stvoriti priliku"?


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 390

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.