Akustika na Terraneu! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. svibnja 2012. god. u 16:00

 

Po završetku druge sezone programa Akustika, koji je uključivao akustične svirke bendova u knjižari Rockmark u organizaciji portala Muzika.hr, isti program seli se ovog ljeta na Terraneo! Time Akustika postaje nova, dodatna pozornica u sklopu festivala, koja će se nalaziti u festivalskom kampu i time omogućiti uživanje u dodatnim akustičnim svirkama svim posjetiteljima kampa.

 

Svirke će se održavati tijekom pet dana, točnije od 6. do 10. kolovoza, s time da će svaki od spomenutih dana na Akustici gostovati po dva izvođača, koji će se publici predstaviti kroz akustičnu svirku u trajanju od sat vremena.

 

Priliku za akustičnu svirku na Terraneu imat će ukupno deset odabranih izvođača, a svi zainteresirani izvođači mogu se prijaviti na natječaj „Muzika.hr i Akustika te vode na Terraneo“. Prijave se vrše putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve detalje vezano za prijavu i uvjete natječaja kao i procesu selekcije svi zainteresirani mogu pronaći na web stranicama portala Muzika.hr.


(http://www.muzika.hr/clanak/36566/akustika/akustika-terraneo-nova-pozornica-festivala.aspx)

 

Prijave za natječaj traju od 2. do 13. svibnja, dok će se cijeli natječaj odvijati do 1. lipnja. 20 polufinalista odabrat će Luka Pavić, direktor Terraneo festivala, Mate Škugor, direktor glazbenog programa Terranea, Krešimir Blažević, glavni urednik Muzika.hr i Željka Rudar, koordinatorica Akustike. Spomenuti žiri odabrat će također i pet finalista, dok će preostalih pet odabrati publika.

 

***

 

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rječju Terraneo, glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

 

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji zrači posebno prisnom i ugodnom atmosferom. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja početkom kolovoza, Terraneo je savršena nadopuna turističkoj ponudi te regije, što ju čini primamljivom destinacijom tisuća mladih urbanih ljudi željnih zabave.

 

Izvođači koji su do sada potvrdili nastup na festivalu Terraneo 2012. su: The Roots, The Xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Ting Tings, The Vaccines, Friendly Fires, Swans, Stephen Malkmus & The Jicks, The Notwist, Anna Calvi, Future Of The Left, Aeroplane, The Very Best, Tuneyards, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija, Erotic Biljan and His Heretics...

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.