Balašević - Kreće prodaja ulaznica Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 14:02

 

Ðorđe Balašević, u organizaciji tvrtke Thorax Promotion, a u suradnji s producentskom kućom Salayka, ovog će proljeća publici podariti tri nastupa u kojima će kazalište dovesti u sportske dvorane te tako zaokružiti priču prvog dijela ovog jedinstvenog događaja koji je oduševio sve one koji su mu imali priliku svjedočiti. Bjelovar, Čakovec i Kopivnica će tako biti posljednji hrvatski gradovi koji će svojoj publici pružiti prigodu da uživa u večeri uz omiljenog gosta, a prema najavi samog autora uskoro će uslijediti drugi dio "Kalendara" za kojeg smo sigurni da će biti jednako uspješan. Jer, Đorđe Balašević je jedinstven autor ovih prostora.

 

Svi oni koji budu nazočili ovim nastupima, a broj ulaznica je ograničen, imat će priliku uživati u jednom drugačijem pristupu komunikacije s publikom, odnosno: „Kalendaru mog djetinjstva“ - Ðoletovom zanimljivom, toplom i slikovitom pripovijedanju o svom odrastanju i djetinjstvu, ali isto tako i istančanom glazbenom repertoaru ovog vrsnog kantautora u pratnji pijanista, prof. Aleksandra Dujina. O ekskluzivi ovog sadržaja dovoljno govori da je on za sada održavan vrlo rijetko i ovo će biti prvi put da se on izvodi u 2012. godini, što je jamstvo atrakcije za publiku, zanimanja javnosti i publiciteta lokaliteta na kojemu se sadržaj održava.

 

Publika u Bjelovaru tako će uživati u nastupu jednog od najomiljenijih i najcjenjenijih autora, glazbenika, pjesnika i pjevača ovih prostora i to 1. lipnja u Školskoj športskoj dvorani u Bjelovaru, publika u Čakovcu će omiljenog gosta dočekati 2. lipnja u Dvorani GOC, dok će publika u Koprivnici tu jedinstvenu večer doživjeti 9. lipnja u dvorani Srednje škole Koprivnica. Svi programi započinju u 21 sat.

 

Zbog ekskluzivnosti programa i samih prostora održavanja ovih evenata, broj ulaznica je ograničen na svega 1 000 po mjestu održavanja, a cijena istih je 220,00 kn. Redovna prodaja ulaznica započinje u utorak 8. svibnja, i to na prodajnim mjestima Eventima www.eventim.hr, benzinskim postajama Petrola i Europetrola u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici te prodajnim mjestima Harma Bjelovar, Videoteka.net Čakovec i Šareni dućan Koprivnica.

 

Đorđe Balašević će, "Kalendarom svog djetinjstva", zasigurno još jednom oduševiti publiku, onako kako je to samo njemu svojstveno – svojim stihovima, svojom glazbom, svojom jednostavnošću i svojom originalnosti.

 

Dobro nam došli!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.