Amon Tobin i njegov zapanjujući nastup ISAM otvaraju Springfestival 2012! ISAM je audio-vizualno iskustvo kakvo do sada niste doživjeli. Svaka kupljena ulaznica za konferenciju Springsessions važeća je i za nastup Amona Tobina! Nije čudo što se Amona Tobina naziva „znanstvenikom zvuka“. Njegova glazba rezultat je neumornih zvučnih eksperimenata sve od 90-ih godina kada je izdao svoj prvi album „Adventures in a foam“ pod imenom Cujo. Nakon brojnih priznanja za kreiranje drum 'n' bassa inspiriranog jazzom i hip-hopom i 12 albuma kasnije, Tobin je jedan od najutjecajnijih kreatora elektronske glazbe na svijetu.

Pogledajte kako će izgledati izvedba Amona Tobina na Springfestivalu, na kojem će nastupiti unutar umjetničke geometrijske strukture. Osiguran s centralnom kockom dimenzija 2 x 4 x 2,5 metra, Tobin će koristiti mapiranje u stvarnom vremenu, generativne slike i audio-reaktivne elemente kako bi proizveo elektronsku glazbu koja izaziva osjetila.

http://vimeo.com/37744838

Springfestival

Jedan od vodećih glazbenih festivala vraća se 12. godinu za redom – Springfestival se održava od 16. - 20. 5. 2012. Živopisni austrijski Graz, koji je na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine i gradova dizajna, pruža 5 dana i 4 noći globalne elektronske glazbe, ali i inspiracije kroz konferenciju Springsessions.

Proljeće dolazi brzo, pogledajte video: Spring is coming soon.

Ulaznice

 

Cijena četverodnevne festivalske ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija) iznosit će samo 60 eura u pretprodaji.

Ulaznice po sniženim cijenama osigurajte na adresi http://springfestival2012.eventbrite.com/?discount=9384983

Broj ulaznica je ograničen!


Da bi ulaznica bila važeća identitet je potrebno dokazati predočenjem dokumenta.


Cijene festivalskih ulaznica za Springfestival:
Do 1. svibnja – 60 eura
Od 1. – 20. svibnja – 70 eura

Cijena ulaznice za Springsessions
Do 1. travnja - 46 eura (za studente 25 eura)
Od 1. travnja do 18. svibnja – 56 eura (za studente 35 eura)
Springfestival + Springsessions = ALL IN ONE ulaznica
Do 1. travnja – 101 euro
Od 1. – 20. svibnja – 111 eura

Dnevne ulaznice za Springfestival možete kupiti po cijeni od 20 eura.

Svaka kupljena ulaznica za konferenciju Springsessions važeća je i za koncert Amona Tobina!

Smještaj

Studentski domovi nude povoljan smještaj onima koji ne žele puno potrošiti dok borave u Austriji. Agencija Home4students nudi jednokrevetne sobe po cijeni od 15 eura po noći. Ako tražite jednostavan smještaj za vrijeme festivala, domovi Hafnerriegel i Neutorgasse su pravo mjesto za vas. Sve što trebate je ponijeti vreću za spavanje i/ili posteljinu, a sve ostalo vam je osigurano.

Rezervirajte mjesto na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Provjerite kako izgledaju studentski domovi u Grazu:

U blizini festivalske lokacije Stadthalle Graz: Hafnerriegel
U blizini starog grada: Neutorgasse

Popis do sada potvrđenih izvođača

http://www.springfestival.at/springfestival-2012/artists-2012

Live: Modeselektor, Foreign Beggars, Format B, Drums Of Death, Mixhell, Dillon, Little Boots, Elektro Guzzi, AKA AKA, Huoratron, Lazer Sword, Siriusmo, Florian Meindl, Munk, Amon Tobin + DRUGI


DJs: Cassius, Gilles Peterson, Vitalic, Toddla T Sound, Skream & Benga,  Maceo Plex, Boy8bit, Andrew Weatherall, DJ Hype, Drumagick, Alle Farben, Monkeytown Label Night, Modeselektor DJ Team, Phon.O DJ, Youngman, Sgt. Pokes, Paul Chambers, Mr. NÔ, Solomun, Shir Khan, Cocolores, Adana Twins, Console live, MJ Cole, Ram Recordings Night, Delta Heavy, Loadstar + Texas, Wilkinson, Hamilton, Cyantific, Ray Rampage, Art Department, Yuksek, Huoraton, Patrick Pulsinger, Scratch Perverst feat. Dynamite MC + DRUGI.

Više informacija:

http://www.springfestival.at

http://www.springfestival.at/springsessions-2012

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO