Croatia rally 2012 ugošćuje... Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 23:29

 

Već ovaj mjesec počinje Croatia rally-a koji će se održati 24.-26.05.2012. u Rijeci i okolici. Po prvi puta u Hrvatsku dolazi Škoda Motorsport Team i vozač Juho Hanninen sa vozilom Škoda Fabia S2000. Vozač u WRC prvenstvu Patrik Sandell već je nastupao u Hrvatskoj dok iz Red Bull tima, vozač Hermann Gastner Jr. isprobat će po prvi puta brzinske ispite u okolici Rijeke. To su nam i službeno potvrdili vodeči ljudi timova a svoju potvrdu začinili su i poslanim prijavama koje su stigle u ured relija.

 

Izašao je novi Rally Guide (Reli vodič za natjecateljske posade sudionika rally-a) koji sadrži detaljne informacije o tijeku rally-a te se nalazi na službenim internet stranicama.

 

Obavještavamo sve vozačice da je na Croatia rally-u raspisan i „Lady cup“ u kojem će se boriti ženske posade za posebnu nagradu organizatora uz posebne pogodnosti. Zainteresirane posade mogu se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.