defected1707

Jedan od najpoznatijih svjetskih festivalskih brendova Defected, za festival u Tisnom, po prvi puta nudi ograničen broj vikend ulaznica za goste iz Hrvatske i regije. Gotovo rasprodani Festival ovom viješću razveselit će brojne fanove u Hrvatskoj koji ovako imaju mogućnost na Festivalu plesati i samo u danima vikenda. U Tisno, od 3. do 8. kolovoza, u šest festivalskih dana, dolaze ljubimci domaće publike kao što su Honey Dijon, Jeff Mills, Roger Sanchez, Sam Divine i mnogi drugi.

„Ovo je izvrsna prilika za sve iz Hrvatske da na Festival mogu doći i samo u danima vikenda. Posebno će ova vijest razveseliti sve ljude koji rade i koji nemaju prilike odvojiti šest dana za festival!" - izjavio je Nick Colgan iz The Garden Resorta.

Pripreme za ovogodišnje izdanje u punom su jeku. Pet tisuća posjetitelja, koliko ih festival može primiti, ove godine u The Garden Resortu očekuje novi dizajn pozornica te novi produkcijski elementi. Oni će lokaciji tik uz more dati jednu novu festivalsku dimenziju. U Hrvatsku dolazi čak 100 izvođača što ovaj festival čini jednim od onih s najviše njih ovog ljeta. Impresivan line up uključuje zvijezde kao što su Archie Hamilton, Carl Craig, Mr. Scruff, Roger Sanchez, Sam Divine, The Shapeshifters te brojne druge.

Defected Records je britanska nezavisna izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Organiziraju razna posjećena događanja, a njihova ljetna rezidencija na Ibizi je iznimno popularna. Ovo je jedan od najdugovječnijih glazbenih brendova. On je dobro poznat hrvatskoj publici, a ovogodišnje ljetno izdanje istoimenog festivala, je osmo po redu, a održava se od 2016. godine. Do sada je na festivalu u Hrvatskoj uživalo više od 40 tisuća ljudi iz gotovo cijelog svijeta.

Vikend ulaznice za goste iz Hrvatske i regije, kao i one festivalske mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO