lana2804231

Uz majčinstvo vežemo onu čistu, bezuvjetnu ljubav, ali i puno neprospavanih noći, brigu prožetu strahom, puno truda preko granice usprkos kojem griješimo, dižemo se i idemo ispočetka. Sveprisutni umor, puno smijeha i ponavljajućih pjesmica, krivnju i još malo krivnje, zagrljaje, suze, opetovane nove izazove, nesigurnost, preplavljenost i ponos. Iako je spomenuto izazovno, ne bi nazad, a mogle bi ponoviti.

Bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušat ćemo u novom podcastu „Mame kod Lane“.

Lanu Gojak Bajt, poznatu glumicu koju viđate na malim ekranima i kazališnim daskama ovdje ćemo imati priliku gledati i slušati u ulozi voditeljice, domaćice podcasta u kojemu će ugostiti osobe iz javnog života s kojima će iskreno progovoriti o vrućim temama roditeljstva.

Ovaj podcast pokrit će teme: trudnoće, poroda, dojenja/hranjenja na bočicu, postpartuma, rastave, pobačaja, potpomognute oplodnje, odgoja djece, prilagodbe na vrtić, samohrano roditeljstvo, posvojenje, seksualnost, stres i burnout u majčinstvu, kao i sve ono s čime se roditelji svakodnevno susreću, a rijetko dijele. Tabue, predrasude i osuđivanja otvarat će i elaborirati osobe iz javnog života, stručnjaci različitih područja, liječnici, primalje, doule i terapeuti, što daje dodatnu edukativnu i informativnu vrijednost pripremljenom sadržaju. Vlastito plivanje majčinstvom, neprospavane noći, savladani izazovi, usamljenost i potreba za stvaranjem sustava podrške u majčinstvu kod Lane su stvorili želju da se o svim ovim važnim, a  prečesto zanemarenim temama glasno i jasno progovori.

U prvoj epizodi podcasta Lana je ugostila dobru prijateljicu i veliku podršku na osobnom majčinskom putu, glumicu Mariju Jerneić. Kako bi početak ovog putovanja za Lanu bio još značajniji, Marija je podijelila radosnu vijest vezanu za majčinstvo. Domaća glumica trudna je drugi put i iščekuje kćerkicu. Emotivan trenutak zabilježile su kamere, a cjelokupnu epizodu možete pogledati u nastavku.

Nove epizode izlazit će svakih 14 dana, a među prvim Laninim gošćama bile su: Marija Jerneić, Paola Sikirić, Ana Rucner, Una Pašić Gregović, Vanda Winter, Marijana Mikulić, Larisa Lipovac Navojec, Csilla Barath Bastajić, Ivana Zaher i brojni drugi.

Prvu epizodu koja je izašla danas možete pogledati i poslušati na YouTube-u i na svim audio podcast  platformama, a najave gostiju i događaje „iza scene” možete pratiti na službenom Instagram profilu.

Izvor: press
 

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO