clubbol2204

Tituli jednog od najljepših klubova na Mediteranu, koji 585 Club nosi već godinama, od sada se može pridružiti i ona o jednom od najuspješnijem i najposjećenijem hrvatskom ljetnom klubu. Vrhunski klupski program, brojni domaći i međunarodni izvođači, samo su dio prave zlatne magije koja svako ljeto zarobi srca tisuća posjetitelja ovog posebnog mjesta u Bolu. Ovo će ljeto obilježiti i koncertni spektakli tri glazbene dive! Severina već tradicionalno najavljuje dolazak ljeta u 585 Club, a datum ovogodišnjeg nastupa je 30. lipnja. Vesna Pisarović nastupa 1. kolovoza dok je čast da zatvori još jednu uzbudljivu sezonu pripala bezvremenskoj Doris Dragović, koja stiže 26. kolovoza. Ulaznice se od danas mogu osigurati putem sustava Entrio.

Njezin nastup je već postao tradicija. Njezine pjesme i zarazna energija znak su da je ljeto stiglo i da luda zabava i nezaboravni trenuci mogu početi. 585 Club ponovno najavljuje početak ljetne sezone uz regionalnu glazbenu divu Severinu, a u Bol stiže 30. lipnja. Kako je riječ o koncertu za koji ulaznice planu u samo nekoliko dana, pravo je vrijeme za početak priprema za ljeto 2023.

Vesna Pisarović druga je glazbena diva koja stiže u Bol, a datum ove posebne koncertne priče je 1. kolovoza. Bit će ovo prvi Vesnin nastup pred publikom 585 Cluba te svojevrsni glazbeni vremeplov kroz više od 20 godina njezine karijere. Pjesme kao što su Da znaš, Jutro donosi kraj, Kao da je vrijeme i Sasvim sigurna, još uvijek su među traženijima na svim dobrim partyjima, a zadnjih godina, Vesna je jedna od najtraženijih glazbenica za čije se koncerte uvijek traži ulaznica više. Koja je tajna ove pop dive, saznat će svi oni koji osiguraju svoju ulaznicu na vrijeme i upute se na čarobni Brač.

Zatvaranje ljetne sezone obilježit će još koncertni spektakl. Njezin je glas prepoznatljiv daleko van granica Hrvatske, a njezine su pjesme obilježile živote tisuća ljudi. Riječ je o neponovnljivoj Doris Dragović koja će nastupiti 26. kolovoza, a vjerujemo da će ova noć biti ona koja će staviti završni potpis na još jednu čarobnu sezonu kluba koji iz godine u godinu podiže standarde i privlači sve više ljudi na otok Brač. Ulaznice za sve koncerte moguće je osigurati putem sustava Entrio. Cijena early bird ulaznice iznosi 19€, dok će se regularna moći osigurati po cijeni od 26€. Stoga je pravo vrijeme za planiranje ljeta iz snova uz koncerti program istinskih hrvatskih glazbenih diva.

Kada je riječ o klupskom programu, 585 se i ove godine vraća na sam vrh ljetne party scene s prepoznatljivim večerima ali donosi i neka osvježenja. Vraća se i najpoznatiji party tjedan, Golden Horn Festival, koji će se održati od 2. do 5. kolovoza te na Brač dovodi uistinu sjajne glazbenike.

Ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se osigurati putem sustava Entrio. Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici te Instagram profilu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO