agatha1602

Glazbeni spektakl Gates of Agartha ovog će se lipnja održati u Hrvatskoj. Povijesni kamenolom Cave Romane u istarskom Vinkuranu od 7. do 9. lipnja ugostit će neka od najpoznatijih imena svjetske elektronske scene. Zanimanje za ovaj događaj, nakon objave na društvenim mrežama, iskazale su tisuće ljudi iz čak 50 zemalja.

„Sretni smo da ćemo i ove godine uživati u najboljoj svjetskoj u Hrvatskoj produkciji kad je ovakav tip događanja u pitanju. Zajedno s partnerima iz Amerike radimo na line up-u koji će zasigurno razveseliti mnoge. Interes je već sada velik, tako da je ovo izvrsna poruka za početak ljetne sezone u Istri!" - izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events.

Prošlogodišnje prvo izdanje dvodnevnog glazbenog spektakla Gates of Agartha posjetilo je više od sedam tisuća ljudi. Događaj je visoko podigao ljestvicu kad su glazbena događanja u Hrvatskoj u pitanju. Spektakularna produkcija, kostimi i skulpture te bina, koja se izvrsno uklopila u ovaj povijesni istarski kamenolom, oduševili su posjetitelje iz cijelog svijeta.

Pozornica je bila impresivna - 17 metara široka, prirodni zid kamenoloma visok je 32 metra, a na njemu su bili vizualni efekti. Tada su nastupile velike DJ zvijezde kao što su talijanski DJ-i Marco Carola i Joseph Capriati, autor brojnih house hitova, Španjolac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvijezda Economist, zvijezda nove generacije nizozemske house scene Chris Stussy, te brojni domaći i regionalni izvođači.

Ovogodišnji Gates of Agartha održava se u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin.

Za ulaznice se može pred registrirati putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4QE81jUknoB0uTuOABegv0LLLBghmVTQ9qzeyEfw7iOhMOA/viewform

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO