moruzgva1602

Kazalište Moruzgva s veseljem najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit“ - romantične komedije koja je osvojila srca publike diljem Hrvatske. Ova neodoljiva predstava, koja ovoga mjesece obilježava 50. izvedbu, svojim je emotivnim nabojem postala pravi hit u svega 5 mjeseci izvođenja. Osim rasprodanih predstava diljem Hrvatske i šire, ovu predstavu prate i izvrsne kritike, a gledateljima donosi niz situacija iz svakodnevnog života u kojima će se mnogi moći pronaći.

Jezgru priče čine supružnici Nada i Dragan čiji se brak našao pred krizom nakon što djeca napuste obiteljski dom. Ecija Ojdanić i Frano Mašković u glavnim ulogama kroz svakodnevne obiteljske situacije iznose na svjetlo sve čari i izazove stvaranja novih veza nakon godina tišine, donoseći nevjerojatnu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Osim što će vas zasigurno nasmijati, ova predstavlja postavlja i univerzalna pitanja o ljubavi, odnosima i novim počecima. Ovo je idealna prilika svima da se zajedno nasmiju, osvijeste i zapitaju kako očuvati svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje život svima stavlja na put.

Upravo je veljača kao mjesec ljubavi idealan trenutak za uživanje u ovoj romantičnoj komediji, hvaljenoj od strane kritike. Proslavite s Kazalištem Moruzgva jubilarnu 50. izvedbu u Sceni Vidra 24. veljače s početkom u 20 sati.

Ulaznice su dostupne online i na blagajni Scene Vidra.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO