defected0604

Zagreb je tek treći grad u svijetu u kojem se ovog proljeća obilježava 25 godina svjetskog glazbenog brenda Defected. Zagrebačko slavljeničko izdaje održat će se u utorak, 30. travnja od 22 sata. Domaćin ovom glazbenom spektaklu uoči Praznika rada je nedavno nagrađeni, najbolji hrvatski klub Peti kupe.

Ulaznice za defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr ili na linku: www.entrio.hr/en/event/the-garden-pres-defected-zagreb-3-16979

Posljednjih mjeseci traje proslava 25 godina Defecteda, a prije Zagreba plesalo se u Londonu, Miamiu i New Yorku. Na trećem slavljeničkom spektaklu ovog poznatog brenda u hrvatskoj metropoli nastupit će dobro nam poznati house DJ-evi; Low Steppa, Catz 'n Dogz, Monki te Riva Starr. Uz njih tu su i hrvatski DJ-i iz Brenda Dobar House Elena Mikac i Tom Bug.

Nakon Zagreba, proslava se nastavlja u Tisnom. Defected Croatia ovog će ljeta imati svoje šesto izdanje. Jedan od najpopularnijih europskih Festivala i ove će godine biti rasprodan u kratkom roku, a The Garden Resort bit će dom najbolje europske house glazbe od 1. do 4. kolovoza. U četiri festivalska dana nastupit će više od 80 izvođača među kojima su i Crazy P, Dimitri from Paris, Kenny Larkin, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi.

Izdavačka kuća i brend, koji su upravo Zagreb odabrali kao centar regionalne zajednice, Defected Records specijalizirani su za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi te imaju poznatu radijsku emisiju. Diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Svaki zagrebački party putem društvenih mreža i objava u medijima vidjeli su milijuni ljudi diljem svijeta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO