pommery1204

U subotu, 20. travnja, kultno odredište Pommery bar ponovno će otvoriti svoja vrata nakon temeljitog preuređenja. Ova popularna lokacija, smještena u srcu grada Rijeke, vraća se u velikom stilu, najavljujući spektakularno službeno otvorenje uskoro.

Pommery bar je dugi niz godina bio omiljeno okupljalište kako lokalaca tako i posjetitelja, poznat po svom jedinstvenom šarmu i ekskluzivnoj atmosferi. Nakon zatvaranja, sada potpuno preuređen, Pommery bar se sprema dočekati svoje goste u potpuno novom ruhu.

Iako točan datum svečanog otvaranja još nije objavljen, novi vlasnici sa svojom kreativnom ekipom, obećavaju spektakularan događaj koji ce biti vrhunac ove sezone. U međuvremenu, u subotu, 20. travnja, označiti će povratak ovog kultnog mjesta u život grada.

Preuređenje Pommeryja obuhvaćalo je sve, od renoviranja interijera do unapređenja usluge kako bi se osiguralo da svaki gost doživi nezaboravno iskustvo. Nova estetika i poboljšane sadržaje trebaju dodatno osnažiti poziciju Pommeryja kao vrhunskog odredišta za opuštanje i druženje.

Tekst: A.N.

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO