mint1904231

Zagrebačka klupska i noćna scena obiluju brojnim mjestima za izlaske, koji građanima omogućuju dobar provod. No, kako bi privukli  što veći broj zainteresiranih, potrebno je osmisliti dosad neviđen program koji će dodatno zaintrigirati posjetitelje. Jedan od takvih je MINT club & more koji se zahvaljujući veličanstvenom Cabaret show-u smjestio na sam vrh omiljenih okupljališta zaljubljenika u dobar provod. Kombinacija koncerta i mjuzikla u kojemu izvođači pjevaju, plešu i na pozornici, uz neizostavnu ležernu atmosferu publike koja istovremeno uživa u hrani i piću, prvobitno je osmišljena u 15. stoljeću u Parizu, nakon čega se proširila po cijelom svijetu.

Nastupi i atmosfera u klubu MINT za vrijeme show-a itekako se mogu usporediti s onima na svjetskim pozornicama, a tome i pogoduje činjenica da je spomenuti rasprodan i do tri tjedna unaprijed. Isti je do sada pogledalo više od 50 tisuća ljudi koji osim iz cijele Hrvatske pristižu i iz cijele regije: Slovenije, Srbije, Austrije i Italije.

Novi show koncipiran je kroz tri čina i samom formom prati prethodni program, ali tematski je potpuno drugačiji.

U prvom činu kroz moderniji prikaz daje se homage samom cabaretu, dok se drugim dijelom uvlači publika u svijet grijeha, borbe dobra i zla, naglašene senzualnosti i erotike. Trećim, završnim činom podsjeća se ljude da je u životu potrebna ljubav, magija, zabava te da je spomenuto kotač koji nas pokreće i sve čini boljim i ljepšim.

Posebno osmišljen program od strane umjetničkog direktora i koreografa Marija Jukića u produkciji MINT kluba ostavlja bez daha svakog gledatelja. Osim vrhunskih i pomno osmišljenih koreografija i pjevača, ističu se i nastupi s vatrom, akrobatski par, ples na svili i šipci te brojni drugi cirkuski performansi. Profesionalni plesači i izvođači iz raznih kazališta svoju svestranost pokazuju kroz razne plesne stilove - od baleta, hip hop i jazz-a pa sve do burlesque, akrobacija i aerial nastupa.

S razlogom prozvan „Najbolji show u regiji“ u kojemu performeri i akrobati gledatelje vode kroz veličanstvenu priču popraćenu dosad neviđenom produkcijom - specijalnim efektima, kostimografijom, svjetlima i zvukom.

Cabaret dinner show u Mintu kao potpuno novi koncept zabave, spoj je cabaret točki, očaravajućeg ambijenta, zabave, vrhunske gastronomske ponude i jedinstvene atmosfere. O spektaklu koji se mora doživjeti i više informacija o cjelokupnom programu nalazi se na Instagram i Facebook profilima kluba MINT.

Tekst: Press
Fotografije: Ivan Klekar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO