Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kaisernacht Opatija 2011 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. srpnja 2011. god. u 11:40

 

Danas je u Opatiji, u glazbenom paviljonu Angiolina, predstavljeno treće izdanje manifestacije "Kaisernacht Opatija", međunarodnog spektakla koji će Opatija svojim gostima ponuditi od 15 – 17. srpnja, na području skoro cijelog grada. "Kaisernacht Opatija" će i ove godine u Opatiju dovesti bogat program u kojem će sudjelovati članovi udruga iz tridesetak hrvatskih gradova, program koji će Opatiju i sve one koji budu u Opatiji, odvesti u jedno prošlo vrijeme, u vrijeme kada su Opatiju pohodili carevi i brojna europska elita.


Opširnije...
 
Najveće tajne Hrvatske i Ex-Yu Elite Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. srpnja 2011. god. u 18:51

 

Luka Rajić i dvorac od 17,7 milijuna CHF u selu pokraj Ženeve * Hypo direktor s dva luksuzna Beverly Hills apartmana * Luksuzne nekretnine Danka Končara u francuskim Alpama i Azurnoj obali * Skromna floridska prizemnica legende Dražena Petrovića * Dragana Mirković od folk parade do dvorca u Ebenfurthu * Bruno Orešar i drugi hrvatski Rockefelleri s američkim apartmanima * Ćirino otkriće kineske viagre za Hašimagu.


Opširnije...
 
Žestoki rock protresao labinski stari grad Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. srpnja 2011. god. u 10:44

 

Nakon što smo proteklih dana mogli uživati u clubbingu, plesnim house beatovima i ritmičnim vibracijama, četvrtog dana Labin24seven Summer Festivala na red su došli nešto žešći zvukovi. Tako su u utorak navečer Stari grad protresli vrhunski rock rifovi koji su privukli zavidan broj posjetitelja. Za odličnu zabavu i pravu užarenu atmosferu na pozornici Kod špine pobrinuli su se bendovi Storm i Soul Display iz Istre.


Opširnije...
 
Infected Mushroom po prvi puta u HR Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. srpnja 2011. god. u 13:12

 
Ovoga ljeta 6.8. u sklopu Moon & rocks festivala po prvi puta u Hrvatsku dolaze Infected Mushroom, najpoznatiji izraelski psihodelični trance dvojac. Megapopularni duo čine Amit Duvdevani i Erez Eisen koji na svakodnevnoj bazi stvaraju tvrdu fan bazu diljem svijeta svojom konstantnom evolucijom zvuka, poigravanjem različitim glazbenim žanrovima i vjerojatno najviše svojim uživanjem u stvaranju drugačije glazbe.


Opširnije...
 
Tony Cetinski - "Otkrivanje strasti" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. srpnja 2011. god. u 12:42

 

Tony Cetinski prošlogodišnjom turnejom „Furia Tour“ dokazao je da je jedan od najboljih glazbenika u Hrvatskoj i regiji. Njegova ljubav prema glazbi, vokalne sposobnosti, energičan nastup, i moć iznimne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posjetitelja na Tonyjevim koncertima. Rasprodane dvorane u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Srbiji dokaz su i priznanje publike za Tonyjevih 20 godina uspješne karijere.


Opširnije...
 

   Stranica 389 od 390

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.