radionica2909231

Zagreb je dobio novo srce kreativnosti i inovacije s otvorenjem Radionice 32, prostora koji će služiti kao epicentar susreta kreativnih umova, inovatora i umjetnika. Otvorenje ovog inspirativnog prostora, smještenog u blizini prekrasnog Botaničkog vrta, okupilo je istaknute osobe iz kreativne industrije i javnog života, najavljujući novo kreativno poglavlje iza osnivača RNB Confusion-a, Adnana i Admira Mehmedovića. Radionica 32 je kreativni hub i boutique coworking prostor smješten u samom srcu Zagreba, u blizini Botaničkog vrta. Radionica je namijenjena za kreativnu industriju kao prostor susreta i druženja, a u budućnosti je plan otvoriti više takvih nišnih prostora za kreativce poput „Atelje coworking“ za umjetnike, „Music coworking“ za glazbenike i producente, „Film coworking“ za video kreatore i dr.

„Adnan Mehmedović-Medo suosnivač Radionice“:

Kada smo startali prije 20 godina naša mjesta okupljanja bili su klupski plesni podiji na kojima su se rađale ideje i projekti koji bi zaživjeli ponovno u klubovima. Klubovi su nas spajali i umrežavali. Dugo nam je želja bila imat svoj dnevni prostor u kojem bi se ta kreativna zajednica sa plesnih podija preselila u mirnije okruženje s ciljem stvaranja, razmjene iskustava, edukacija, predstavljanja ideja i realizacije projekata. Kao što je to plesni podij bio prije, otvoren za sve, tako će i Radionica biti otvoreni tip prostora, kreativni hub gdje su u prvom planu razmjena ideja, edukacija kroz seminare i nišne workshop-ove, kao i coworking prostor za rad na projektima. Radionica može primiti za stalni co-working 5-6 osoba, a za edukacije kroz seminare i workshopove, ili mini evente i promocije do 20 osoba.

„Admir Mehmedović suosnivač Radionice“:

Želja nam je okupiti mlade talente u svim kreativnim područjima i stvoriti samoodrživi community, gdje će se znanja međusobno dijeliti te zajednički realizirati ideje. Želimo postat i prostor u kojem su dobrodošle kulturne i kreativne promocije, izložbe, promocije lokalnih modnih brendova, najave festivala i slično.

Jedan od glavnih fokusa Radionice biti će nišne edukacije iz specifičnih kreativnih područja za koje praktički ne postoji formalno obrazovanje. Od praktične primjene umjetne inteligencije u umjetnosti, dizajnu, glazbi i filmu do edukacija o kreativnom procesu, glazbene produkcije ili kako doseći zacrtane ciljeve. Kako smo u procesu slaganja kalendara što „in house“ i „vanjskih“ workshopova, pozivamo sve kreativce da nam se slobodno jave sa prijedlozima o održavanju vlastitih „workshopova“ u Radionici.

Coworking prostor Radionice zamišljen je da bude otvoren za sve kreativce, i to kroz opciju projektno ili kao stalno radno mjesto, dnevno ili walk-in mjesto za rad ovisno o trenutnoj popunjenosti.

Na otvorenju su se pojavili brojni ugledni gosti, uključujući istaknute profesionalce iz kreativnih industrija, umjetnike, glazbenike, voditelje, poduzetnike i utemeljitelje lokalnih brandova. Događaj je bio prilika za umrežavanje i dijalog te za razmjenu ideja i inspiraciju. Otvorenje Radionice podržali su voditeljica Antonija Blaće, Tomo Ricov, Slaven Kosanović Lunar, glazbenik Zembo Latifa i mnogi drugi.

Za više informacija o budućim događajima u Radionici ili coworking opcijama, pratite nas na našoj web stranici i društvenim medijima: www.radionica32.com

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO