defecet2707

Posljednje pripreme za jedan od najiščekivanijih festivala ovog ljeta u Hrvatskoj - Defected Croatia su u punom jeku. U The garden Resortu počelo je postavljanje nove pozornice s novim produkcijskim elementima koji će zasigurno razveseliti pet tisuća ljubitelja dobre house glazbe. Prvi gosti festivala već su stigli u Hrvatsku, a vrhunac se očekuje se početkom idućeg tjedna.

Defected Croatia održava se od 3. do 8. kolovoza. Ovo je ujedno i posljednja prilika za sve iz Hrvatske i regije koji žele kupiti vikend ulaznice jer ih je već 80% prodano. Vikend ulaznice za goste iz Hrvatske i regije, kao i one festivalske mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Na festivalu nastupa čak 100 izvođača, a među njima su ljubimci domaće publike kao što su Honey Dijon, Jeff Mills, Roger Sanchez, Sam Divine, Archie Hamilotn, Carl Craig, Mr. Scruff i mnogi drugi.

Defected Records je britanska nezavisna izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Organiziraju razna posjećena događanja, a njihova ljetna rezidencija na Ibizi je iznimno popularna. Ovo je jedan od najdugovječnijih glazbenih brendova. On je dobro poznat hrvatskoj publici, a ovogodišnje ljetno izdanje istoimenog festivala, je osmo po redu, a održava se od 2016. godine. Do sada je na festivalu u Hrvatskoj uživalo više od 40 tisuća ljudi iz gotovo cijelog svijeta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO