hotsince2707

Veliki glazbeni spektakl, povijesni kamenolom, vrhunska produkcija i engleska DJ zvijezda Hot Since 82 najbolja u pozivnica da u subotu 12. kolovoza naše mjesto za zabavu bude istarski Cave Romane. Hrvatski glazbeni brend BSH, nakon spektakularnog dvodnevnog glazbenog događaja Gates of Agartha, najavljuje novo druženje na lokaciji koja je oduševila desetke tisuća posjetitelja. Ovaj događaj održava se u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin.

Njih više od tri tisuće već je potvrdilo dolazak na ekskluzivni nastup, drugi ove godine u Hrvatskoj, DJ-a koji je poznat po nastupima na neobičnim lokacijama. Njegova zarazna energija i izvrsna komunikacija s publikom garancija su dobre zabave. Ovaj karizmatični Englez iz Leedsa prve svirke imao je za društvo već s 14 godina. Sa 17 je već počeo puštati u open air klubovima, da bi već godinu kasnije njegovi after partiji postali najposjećeniji. Danas je redoviti gost i rezident na Ibizi, kao i na brojnim svjetskim festivalima.

U Hrvatskoj je nastupao već dva puta. Njegov nastup na dubrovačkoj tvrđavi Revelin u sklopu svjetskog Brenda Cercle još uvijek zauzima visoko mjesto najljepših glazbenih nastupa ovog Brenda. Na BSH je pak proljetos nastupio na teniskim terenima u Zagrebu na eventu koji je bio danima unaprijed rasprodan, a još uvijek se prepričava.

Iz njega u Cave Romane nastupaju i domaće DJ snage Aldo b2b Yakka, Pablo Panda, Lemon i Fynolla.

Interes za njegov istarski nastup 12. kolovoza je velik. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO