2CELLOS pozvani da nastupe na inauguraciji Donalda Trumpa Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. siječnja 2017. god. u 18:45

cellos0601

 

Iako su tijekom svoje petogodišnje karijere, upoznali mnogo poznatih osoba iz svijeta, kako pjevača, glumaca i političara, te s nekima postali i dobri prijatelji, ne čudi poziv koji je neki dan primio management 2CELLOS. 2CELLOS su jedini glazbenici iz Hrvatske i regije koji su dobili nesvakidašnji poziv. Poziv je stigao direktno iz stožera novog američkog predsjenika, Donalda Trumpa, koji je izrazio želju za njihovim nastupom na svojoj inauguraciji.

 

Ovaj poziv još je jedan dokaz u nizu, kako je prepoznata kvaliteta ovog dvojica te kako je njihov nastup itekako važan i na ovako rijetkim prigodama od iznimne važnosti.

 

Međutim, zbog unaprijed planiranih i neodgodivih poslovnih obaveza, Stjepan i Luka zajedno su se zahvalili na pozivu, ali neće moći svojim nastupom biti jedan od sudionika inauguracije novog američkog predsjednika.

 

Podsjetimo za kraj i to, kako je iza 2CELLOS uspješno odrađena turneja u Australiji, a za svoj pola godine unaprijed rasprodan koncert u Areni Stožice, koji su dečki zakazali za 07.04.2017., dodali su naknadno i novi termin, sutradan, 08.04.2017.

 

Tako će u samo dva dana na njihova dva koncerta uživati gotovo 30 000 ljudi.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.