Toše Proeski danas bi proslavio 36. rođendan! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. siječnja 2017. god. u 17:40

tose2501161

 

Fanovi i prijatelji diljem regije i šire, na današnji dan, 25.01., prisjećaju se svog omiljenijeg pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 36.-i rođendan. Nažalost, sudbina je zapisala drugačije. Sa svega 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu.

 

Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života. Mladića koji je osvajao prekrasnim osmijehom, prije svega krasila je skromnost, a uvijek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude.

 

U cijeloj regiji nema kolege glazbenika koji za pjevača nije imao uvijek, samo riječi hvale. Tošine riječi "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome" i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i onima koji nisu imali tu prigodu.

 

Za brojne obožavatelje Toše Proeskog, vrijeme je stalo 2007. godine, ali balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela.

 

Izvor: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.