Domenica objavila novu pjesmu koja 'zove' na dobar provod Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. srpnja 2020. god. u 11:22

domenica2207201

 

Kako je i najavila na svojim društvenim mrežama, Domenica je danas u podne premijerno objavila videospot za novi singl 'Zovi'. Pjesma je to za koju kaže kako joj je najdraža od svih do sada, dok ju spot prikazuje u najizazovnijem izdanju do sada. 'Pjesma je plesna, pozitivna, brzo ulazi u uho. Kad ju čuješ, jednostavno poželiš izaći van i plesati, što nam, nakon ove novonastale situacije i pauze, svima treba. Osobno, meni je ovo najdraža pjesma koju sam snimila do sada, zbog čega sam posebno uživala pripremajući ju, ali i snimajući spot. Uz spot, ujedno sam dobila i novi hobi, jer sam se na satovima jahanja totalno zaljubila u ovaj sport.' - izjavila je Domenica, koja se nada kako će novu pjesmu imati prilike što prije izvoditi na svojim koncertima.

 
No, osim na koncertima, pjesmu 'Zovi', autora Tončija i Vjekoslave Huljić, Domenica će izvesti i na ovogodišnjem CMC festivalu. Do tada, njezina je publika može slušati uz snimljeni videospot, za koji je zaslužan Pilot studio, a koji ju prikazuje u posve novom, boho, stilu i najizazovnijem izdanju do sada.

 

Izvor: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.