Tara poručuje - 'Više me to ne zanima' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. srpnja 2020. god. u 08:15

tara2207

 

Karizmatična pjevačica Tara odlučila je rasplesati cijelu zemlju novim singlom „Više me to ne zanima" za koji je snimila atraktivan video spot zbog kojeg ćete odmah poželjeti otputovati u Istru!

 

Pjesma je vesela, ljubavna, a napisao ju je autorski tim Raay i Nenad Ninčević, koji su pogodili Tarin senzibilitet.

 

"Kada sam čula ovu prekrasnu pjesmu odmah sam se zaljubila i zaboravila na izolaciju, virus i sve loše što se događa oko nas. Rekla sam - više me to ne zanima i okrenula se mojoj velikoj ljubavi i lijeku za dušu, glazbi! Snimili smo pjesmu i odmah sam dobila ideju za spot koji je snimio Neo Visual, a prepun je prekrasnih kadrova moje Istre te zanimljivih lokacija poput cementare u Umagu i Cattunar wine&residence. Baš smo se dobro zabavili na snimanju, nadam se da ćete osjetiti tu pozitivnu energiju, a u spotu se pojavljuje i moj brat koji je bio odličan glumac." - otkrila je Tara koja nosi kreacije svoje prijateljice Ingrid Rojc te nakit Sanjak.

 

Tari trenutno jako nedostaju koncerti i kontakt s publikom, a kako kaže, ovo je definitivno težak period za sve glazbenike. No, vjeruje da će se uskoro sve normalizirati i da će moći uglas pjevati s publikom pjesme grupe Karma po kojima ju mnogi pamte, ali i nove koje je publika odlično prihvatila. Nakon pjesama "Ne vjeruj muškarcima", "Experimentalno", hita s Ivanom Zakom "Naj, naj", Tarin prošlogodišnji ljetni hit "Kakva noć" definitivno je dobio opasnu konkurenciju u novom singlu „Više me to ne zanima".

 

Izvor: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.