Indira Forza predstavlja novu pjesmu 'Istina i laž' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. lipnja 2018. god. u 08:51

indira2906

 

"Istina i laž" je pjesma s kojom će pjevačica Indira Levak prvi put samostalno nastupiti na Splitskom festivalu, a ujedno i posljednji singl prije izlaska samostalnog albuma ove karizmatične pjevačice. "Istina i laž" prava je ljetna pjesma s latino prizvukom. Indira je najavila da će u samostalnom glazbenom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju glazbenu širinu i neće se ograničavati, tako da od njezinog albuma koji izlazi početkom srpnja očekujte neočekivano.

 

"Pjesma Istina i laž oduševila me na prvo slušanje, glazbu potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara, baš kakva treba biti, pravi latino-ljetni hit!" - izjavila je Indira koja pršti seksepilom u novom spotu koji potpisuje redatelj Danijel Tipura.

 

Cijela priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da prekrasne kreacije hrvatskih dizajnerica  Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj ljetni spot. Glam team Vikler i ruž pobrinuo se da Indira blista u novom spotu s kojim najavljuje izlazak albuma i ljetnu koncertnu turneju čije datume pratite na facebook stranici Indira Forza.

 

Tekst / Fotografije: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.