Marko Tolja predstavlja video za pjesmu 'Zaplesale su sjene' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. lipnja 2018. god. u 14:06

tolja2106181

 

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica - splitskim Prokurativama Marko Tolja predstavit ce pjesmu "Zaplesale su sjene". Riječka ekipa kreativnih ljudi predvodena Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu a scenarij prati temu zaljubljenog para i "....tvoje male sobe..." koja se seli zajedno sa glumcima, Markom i Deom Devic na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam prica veselu ljubavnu pricu.

 

Behind the scenes kadrovi na samom kraju prikazuju "teške radne trenutke" cijele ekipe ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

 

Vedra ljetna pjesma koju autorski potpisuje Olja Dešic, Markov dugogodišnji suradnik, kaže: "Oduvijek nas vežu slicni ukusi i isti odnos prema glazbi i ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali vecu slobodu i na moju veliku srecu pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskic te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski 'zlikovci', naši prijatelji i suradnici koji su ukljuceni na pjesmi od pocetka do kraja. To se cuje u svakom tonu, svima hvala - autor je sretan!"

 

Riječkog glazbenika koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima - popu, jazzu, swingu, ocekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

 

Kao autor glazbe i teksta Marko se iskazao na prethodnim albumima, ali i na ovogodišnjem izdanju Zagrebackog festivala s pjesmom "Tišina", koja govori o temi o kojoj cesto šutimo, a to je upravo slaba komunikacija medu ljudima. Publika i radijski eter brzo su shvatili poruku, "poglasnili emocije" i odlicno prihvatili "Tišinu".

 

Sigurni smo da ce nova tema i vedrina  pjesme "Zaplesale su sjene" nastaviti taj trend i naci svoje mjesto u ušima i srcima slušatelja.

 

Tekst: Press
Produkcija: Lumiere production
Režija, montaža: Artem Duskhin
Direktor fotografije, montaža, color grading: Mateo Jurcic
MUA/Styling: Leana Garcev
Dron: Proces Media
Djevojka: Dea Devic


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.