×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/maja190314
Maja Šuput snimila spot za 'Nepriliku' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. ožujka 2014. god. u 18:55

maja1903141

 

Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri, kaže Maja. Glazbu za novi Majin hit Neprilika napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien. Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju, predloživši da djevojke koje će biti u spotu, budu zaista Majine prijateljice, a kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu.

 

Tako su uz Maju u spotu Lana Gadža Čermak s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona, Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju s kojom je Maja kliknula na prvu od kada dijele pozornicu na mjuziklu Footloose, te predivna i graciozna Anamaria Raić koju kamera obožava.

Spot se snimao u  prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, gdje je Maja stigla sa trenutno najpopularnijim autom na tržištu Audi R8. Na pumpi su Maja i djevojke napravile najveći tulum, koji su slučajni prolaznici pratili sa oduševljenjem, plesale su, točile gorivo, pumpale gume, prale vjetrobranska stakla.

Završni kadrovi su snimljeni u clubu The Best na Jarunu, gdje su djevojke otpustile sve kočnice i plesale do ranih jutarnjih sati.

U clubu The Best pojavljuje se zgodan maneken Tonči Tomić koji glumi fatalnog zavodnika, sa kojim se Maja za potrebe snimanja upustila u mračnim hodnicima Besta u strastvenu avanturu.

Spot je završen slijedom kako i pjesma kaže, Maja kao „lopov“, a maneken Tonči kao „prilika“, te odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti dogoditi „Neprilika“.

Premijera spota očekuje se za desetak dana.

Tekst: Press
Fotografije: Boytronic
{gallery}albumi/maja190314:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.