×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/maja290314
Novi spot Maje Šuput - 'Neprilika' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. ožujka 2014. god. u 18:06

 

"Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri" poručuje Maja. Samo snimanje trajalo je puna dva dana, gotovo i bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju spota bila stvarna u spotu su sudjelovale Majine prjateljice, prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju.

 

Tako su uz Maju u spotu Lana Gadža Čermak s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona, Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju s kojom je Maja kliknula na prvu od kada dijele pozornicu na mjuziklu Footloose, te predivna i graciozna Anamaria Raić koju kamera obožava.

Spot se snimao u prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, gdje je Maja stigla sa trenutno najpopularnijim autom na tržištu Audi R8.

Završni kadrovi su snimljeni u clubu The Best na Jarunu, gdje su djevojke otpustile sve kočnice i plesale do ranih jutarnjih sati. U clubu The Best pojavljuje se fatalni zavodnik, zgodan maneken Tonči Tomić, sa kojim se Maja za potrebe snimanja upustila u mračnim hodnicima Besta u strastvenu avanturu.

Spot je završen slijedom kako i pjesma kaže, Maja kao „lopov“, a maneken Tonči kao "prilika", te odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti dogoditi "Neprilika".

Glazbu za novi Majin hit s kojim se će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien.

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/maja290314:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.