Fani Čapalija u novom spotu klape Rišpet 'Kad iman tebe'! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. studenog 2017. god. u 18:57

fani0511171

 

Nakon velikog uspjeha s hitom 'Šta mi ljube oćeš kazat' klapa Rišpet nastavlja "niz" odličnih pjesama novom uspješnicom naziva 'Kad iman tebe'. Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pjesmi ljubavne tematike, uz koju nam društvo iz Rišpeta odmah prezentira i odličan video spot, koji je ljepotom dodatno 'začinila' bivša Miss Hrvatske i miss Europe, prekrasna Fani Čapalija.

 

U predivnoj narančastoj haljini, četrdesetdvogodišnja Fani pokazala je kako joj na ljepoti i liniji mogu zavidjeti i puno mlađe kolegice.

 

Skladatelj klape Rišpet Pero Kozomara, na tekst Jasmina Tursića, i ovoga puta se odlučio za veseliju pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar, 'Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti našoj publici koje je svakim danom sve više - na Facebooku nas trenutno prati preko 50,000 fanova, a na brojnim koncertima koji su za nama, impresionirali su nas svojom brojnošću i poznavanjem svih tekstova.

 

'Jer kad iman tebe, ka' da moj je cili svit, samo u tvom zagrljaju vridilo bi mi umrit', novi je refren koji vjerujemo da će brzo upamtiti', objasnio je Kozomara.

 

Klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala je i posljednji studijski album 'Reći ćeš mi fala', koji je postigao odličnu prodaju, te se još uvijek nalazi na listi među 30 najprodavanijih hrvatskih albuma.

 

Rišpet predvođen legendarnim frontmenom Ivom Amulićem možete pogledati uživo na ovim mjestima do kraja godine:

 

17.11. Slovenija, Strunjan (šator)
09.12. Krapina, Ilir bar
15.12. Fly bar, Varaždin
16.12. Ivankovo, Trg
23.12. Pula, Istarsko narodno kazalište
31.12. Novi Vinodolski, Trg

 

Tekst: Press
Fotografije: Privatni album Pero Kozomara
Autor glazbe: Pero Kozomara
Autor teksta: Jasmin Tursić
Autor aranžmana: Leo Škaro
Redatelj: Željko Petreš


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.