Poslušajte prvu Indirinu autorsku pjesmu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. listopada 2017. god. u 18:56

indira3110171

 

Karizmatična pjevačica Indira Levak već godinama piše pjesme koje je do sada sramežljivo čuvala, no tome je došao kraj. Indira je odlučila novom singlu 'Dođi' podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

 

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično dijeli sa svojom publikom. Pjesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena. 'Jako me zanima vaše mišljenje!' - poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

 

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama i pokazuje svoju senzualnu stranu čemu doprinose i ženstvene kreacije dizajnerica Kristine Burje i Martine Sporiš, a za frizuru i make up bio je zadužen beauty centar Vikler i ruž.

 

'Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje,a  koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja.' - zadovoljno je zaključila Indira koja izgleda bolje nego ikad.

 
Tekst / Fotografije: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.