Nova Showbizz & Lifestyle emisija 'Klub 7' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 19. listopada 2018. god. u 08:27

sedam1910

 

Iako je tek prije nešto više od mjesec dana počela s emitiranjem, emisija ‘Klub 7’ koja se prikazuje četvrtkom od 20 sati na Drugom programu Hrvatske televizije, iz tjedna u tjedan osvaja sve veći i veći broj gledatelja svojim bogatim i kvalitetnim sadržajem te pregledom najzanimljivijih tema tijekom proteklih sedam dana, kako iz Hrvatske, tako i s različitih svjetskih destinacija.

 

Nakon mnogobrojnih dosadašnjih tema s područja umjetnosti, glazbe, mode, ljepote, kulture, gastronomije, dizajna i arhitekture u protekle četiri emisije, vrijedna ekipa ‘Kluba 7’ je i za današnju, petu po redu, emisiju pripremila sadržaj koji ne želite propustiti:

 

Što su predvodnice hrvatskog urbanog dizajna I-gle otkrile uoči sutrašnje revije na Fashion.hr-u? Kakav je noćni život Zagreba i je li istina da hrvatska metropola noću spava? Koja su top mjesta te pije li se baš u Zagrebu najbolja kava na svijetu? Tko je dobio najveće ovacije na premijeri predstave Mačka na limenom krovu u Hrvatskom narodnom kazalištu? Što povezuje Ivana Dečaka iz grupe Vatra i ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića? Zašto je Jelena Rozga odbila milansku Scalu te kakvi je muškarci mogu osvojiti? Kako postati najbolji batler? Što turizam čini luksuznim te ima li Hrvatska što punuditi najzahtijevnijem gostu.

 

Klub 7 donosi i reportažu iz susjednog Beograda koji je nerijetko odredište onima koji vole dobar provod. Kažu da je to jedan od gradova koji rijetko spava. Iako ga se najčešće povezuje sa splavovima, narodnom muzikom i ludnim provodovima, glavni grad susjedne države nije samo to.

 

Jeste li znali da svjetlost proizvodi zvuk i da se može svirati svjetlosnom energijom? Sve o luminoakustici, odnosno pretvaranju svjetla u zvuk, kao i o brojnim drugim zanimljivim temama saznajte danas u ‘Klubu 7’ na Drugom programu HTV-a.

 

Tekst: Press
Fotografija: Klub 7

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.