Novo glazbeno poglavlje Marije Husar Rimac Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. listopada 2018. god. u 10:28

rimac1210181

 

Hrvatska pjevačica i skladateljica Marija Husar Rimac sinoć je u društvu brojnih prijatelja i glazbenih kolega započela novo poglavlje u svom životu. U Samoboru je otvorila Glazbeni atelje Marija Husar Rimac u kojem će svi zaljubljenici u pjevanje moći dobiti vrhunsku poduku, unaprijediti svoje vokalne sposobnosti bez obzira na dob te naučiti sve tajne scenskog nastupa.

 

Ideja i potreba za glazbenim ateljeom rađala se dugi niz godina kroz razne projekte koji su uključivali vokalno i kreativno mentorstvo Marije Husar Rimac. Osim što je bila dijelom mentorskog tima u televizijskom showu The Voice, Marija već tri godine priprema natjecatelje pred izlazak na veliku pozornicu showa Supertalent. Iz ove će male glazbene oaze u Samoboru u budućnosti nastajati posebni projekti, edukacije i radionice.

 

“Rodila se želja i potreba za ovakvim prostorom, za malom glazbenom oazom u kojoj ću moći uživati radeći ono što jako volim. Ivana i ja dolazimo iz učiteljske obitelji pa potreba za prenošenjem znanja stečenog vlastitim iskustvom prirodan je slijed i taj je dar prenesen na nas“ - izjavila je Marija Husar Rimac te je dodala: “Posebno sam sretna što su večeras ovdje moja dva najveća uzora i niti vodilje. Moj najveći vokalni mentor Zdravko Šljivac koji nije niti svjestan koliki je trag i utjecaj ostavio na naše živote, te moja sestra Ivana, moja vječita inspiracija. Veselim se novom poglavlju u svom životu, a svi ste dobro došli u glazbeni atelje Marije Husar Rimac.“

 

Zdravko Šljivac, Ivana i Marija Husar, prerezali su crvenu vrpcu čime je glazbeni atelje i svečano otvoren, a potom se nastavilo druženje koje su sinoć uveličale i brojne osobe iz javnog života, Marijini prijatelji i kolege, poput glazbenika Nine Badrić, Indire Levak, Ane Rucner, Martine Tomčić, Alana Hržica, Marina Ivanovića, repera poznatijeg pod pseudonimom Stoka, dizajnerice Đurđice Vorkapić, Matije Vuice i Jurice Popovića, voditelja Dalibora Petka te glumca Roberta Kurbaše i brojnih drugih.

 

Program glazbenog ateljea za početak će se bazirati na individualnoj vokalnoj poduci, a u narednim mjesecima krenut će i poduka gitare, klavira i solfeggija. Glavna vizija ateljea je da se kroz individualan pristup radi na vokalnoj tehnici i razvijanju vokalnih vještina svih uzrasta bez obzira na vokalne sposobnosti i sluh i da se polaznicima pruži jedno mjesto gdje će moći ostvariti svoje neostvarene želje i potrebe za pjevanjem. Za profesionalne vokaliste atelje nudi program pripreme za scenske nastupe. Više informacija o glazbenom ateljeu Marije Husar Rimac može se pronaći na službenoj internetskoj stranici http://www.husar-rimac.hr.

 

Tekst: Press
Fotografije: Sven Ćustović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.