Maja Šuput: Showgirl postala mama Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. ožujka 2019. god. u 11:46

maja2803191

 

Nakon dužeg vremenskog perioda napokon je svjetlo dana ugledao novi Majin single i video "Dođi mami" koji je snimila u suradnji sa starim, ali novim licem hrvatske glazbene scene Natkom ujedno i autorom ove pjesme, ali i Majinih hitova "Lopove" i "Ne lomi mi srce". Uz Natka Smoljana pjesmu Dođi mami potpisuju i Bojan Šalamon kao koautor glazbe i teksta, te Toni Ćosić kao koautor aranžmana, dok je režiser spota dugogodišnji Majin suradnik Darko Drinovac.

 
"Ova pjesma čeka posljednjih 6 mjeseci svoj izlazak i konačno je došao taj trenutak. Nedostatak vremena, slomljena noga, niz nepredviđenih okolnosti bili su prepreka između pjesme i etera. I sada je napokon spremna za javnost i ja ne mogu biti sretnija. Ritam je zarazan, a tekst pogodan za današnje izlaske. Natko je super cool dečko i mislim da je pjesmi donio trendi furku. Već vidim kako cure vani pjevaju dečkima: "Dođi mamiiii, dođi da me tvoja ljubav grije.." Pritom, jasno je da ovo nije pjesma o mami i djetetu. Ostalo Vama na maštu." poručuje Maja.
 
Natko Smoljan svoje glazbene početke napravio je s grupom Connect, a nastavio s najvećim imenima estrade pa je suradnja s kako Natko kaže "mamom svih mama, mamom estrade, mamom Majom, bio logičan slijed".
 
"Dođi mami" pjesma je brzo pamtljivog teksta, puna energije i plesnog ritma pa vas već na prve taktove poziva na ples.

 

Tekst / Fotografije: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.