colic0504

Nakon pune dvije godine, jedan od najvećih izvođača ovih prostora, Zdravko Čolić, odlučio je svoju publiku počastiti novim glazbenim uratkom, pjesmom “Biraj ti“. Poklonike njegove glazbe do kraja godine očekuju brojne premijere novih pjesama, koje će biti uvertira u 16. studijski album. Tekst i glazbu pjesme “Biraj ti“ potpisuje glazbeni čarobnjak Dino Merlin, a riječ je o trećoj suradnji dvojce legendarnih sarajevskih umjetnika.

Nakon što su u prosincu Zdravko Čolić i Dino Merlin oduševili zagrebačku publiku zajedničkom izvedbom pjesme “Da ti kažem šta mi je”, koja je bila njihova prva glazbena suradnja objavljena na istoimenom Zdravkovom albumu 1990. godine, te nakon pjesme “Kao moja mati” iz 2006. godine, ova dva glazbena genija ponovno vode na putovanje njihovim rodnim Sarajevom. “Biraj ti” donosi nostalgičnu priču o uspomenama i sjećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje upravo ona, žena koju autor naziva Jelena.

Glazbeni aranžman potpisuje Marko Stojanović Louis koji posebno ističe igru dinamike u ovoj pjesmi, ali i snažan fokus na pulsirajući ritam. Instrumentalnu okosnicu čine trube te puhački instrumenti poput saksofona i klarineta koji povezuju moderan i tradicionalna zvuk, ali i stvaraju prepoznatljivi ugođaj i emotivnu rezonantnost sa slušateljima.

Spot za pjesmu sniman je pod redateljskom palicom proslavljenog bosansko-herecegovačkog redatelja Arneja Misirlića, koji je svojom vizijom i filmskim kadrovima, dodatno istaknuo emotivnost i autentičnost ove glazbene priče. Kao kulisa za spot odabrana je bečka kavana kultnog hotela Europa, stvarajući atmosferu i šarm koji će obožavatelje potpuno uvući u glazbenu čaroliju i svijet nove Čolićeve pjesme uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše - kako od sreće, tako i od tuge.

Pjesma je dostupna na svim streaming platformama te na službenom Youtube profilu Zdravka Čolića. Više informacija o nadolazećim pjesmama i koncertima može se pronaći na službenim društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO