Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Amfiteatar Excelsa Nekretnine Srđ - Ana Rucner - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. lipnja 2022. god. u 08:59

ana2006221

 

Točno u pet ujutro u amfiteatru Excelsa Nekretnina na Srđu, započeo je tradicionalni, 12. po redu, „Pozdrav Ljetu“ u režiji Ane Rucner. Ani se ovoga puta na pozornici pridružila Policijska klapa sv. Mihovil te su zajedničkim snagama i vrhunskim spojem violončela i klapskog pjevanja na veličanstven način pozdravili prvi dan ljeta, ali i Svjetski dan glazbe. Nikad posebniji „Pozdrav Ljetu“ pratila je i hvalevrijedna poruka simbolično prikazana u violončelu na kojem je Ana Rucner svirala. Naime, poznata violončelistica postala je promotorica nacionalne kampanje MUP-a pod nazivom „Manje oružja, manje tragedija“, a violončelo, koje je u trajnom vlasništvu MUP-a, izrađeno je od dijelova dobrovoljno predanog oružja građana. Kao fenomenalna uvertira današnjem koncertu, sinoć je u Kneževom dvoru održana premijera filma „Od strahote do ljepote“, koji prikazuje nastanak glazbala od dijelova dragovoljno predanog oružja građana. Večer je bila obogaćena glazbenim nastupom Ane Rucner i Policijske klape Sv. Mihovil, ali i emotivnim dramskim nastupom akademske umjetnice Perice Martinović. Na obje svečanosti, Ana Rucner nosila je specijalno izrađene kreacije bosanskohercegovačke dizajnerice Belme Tvico.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Matija Cvek & The Funkensteins - 10.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. lipnja 2022. god. u 17:41

 

U petak je na koncertu Matije Cveka sa svojim bandom The Funkensteins u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je čitave večeri.


Opširnije...
 
Split - Mate Mišo Kovač & prijatelji - 05.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:32

miso0506221

 

Dugo očekivani i najavljivani koncert legende regionalne zabavne glazbe Mate Miše Kovača dugo će ostati u pamćenju za više od 25 tisuća posjetitelja koji su uživali u spektaklu kakav Split i Hrvatska dugo nisu vidjeli. U višesatno glazbeno druženje posjetitelje je uvela poznata splitska voditeljica Edita Lučić Jelić, a svoja mjesta među prvima su zauzele brojne osobe iz političkog i društvenog života poput povjerenice Grada Splita Mirne Veže, predstavnika uprave HNK Hajduk Bore Primorca i Marinke Akrap, kandidata za splitskog gradonačelnika Zorana Đogasa, bivšeg gradonačelnika Splita Andra Krstulovića Opare, Dejana Lovrena, Iris i Marka Livaje, Aleksandre Dojčinović, Viktorije i Dina Rađe, Mate Bulića sa suprugom Zdravkom, Ane Čagalj, Marije Borić, Joška Lokasa, bivše Mišine supruge Anite, ravnatelja KBC Split Julija Meštrovića, Damira Primorca i brojnih drugih.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jole - 27.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:32

 

U petak je na koncertu Joleta u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Maja Šuput - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:30

 

U petak u prepunoj Vanilli vesele ekipe pjevanja i plesa nije nedostajalo uz vatrenu Maju Šuput, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 157

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.