Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Pub Crawl by Columbo Dubrovnik - Summer 2018 - 13.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. kolovoza 2018. god. u 23:52

 

Pub Crawl by Columbo Dubrovnik donosi najtraženije organizirano posjećivanje tri caffe bara (Cocktail bar Mirage - Caffe bar Ludwig - Caffe bar Exit) i jednog kluba (Culture Club Revelin) u jednoj večeri.


Opširnije...
 
Pub Crawl by Columbo Dubrovnik - Summer 2018 - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. kolovoza 2018. god. u 23:49

 

Pub Crawl by Columbo Dubrovnik donosi najtraženije organizirano posjećivanje tri caffe bara (Cocktail bar Mirage - Caffe bar Ludwig - Caffe bar Exit) i jednog kluba (Culture Club Revelin) u jednoj večeri.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - The Old Rome party - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. god. u 15:49

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz The Old Rome party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - White party - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. kolovoza 2018. god. u 10:35

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz White party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Friday - 03.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. kolovoza 2018. god. u 10:31

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 126

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.