Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Jasmin Stavros - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 16. listopada 2017. god. u 22:31

 

Ljubomorni ljudi mogu biti samo oni koji su propustili najbolju zabavu u gradu. Jasmin Stavros u prepunoj Vanilli napravio je zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, o kojoj će se itekako pričati. Miljenik publike i itekako veliki zabavljač, Jasmin Stavros opet je opravdao sve ove epitete, te još jednom pokazao da njegove fešte sa svojom najdražom publikom nikada ne završavaju prije jutra!


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jole - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. listopada 2017. god. u 23:11

 

U petak je na koncertu Joleta u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Dandy Candy party - 29.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. listopada 2017. god. u 23:11

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u petak je bilo vrlo veselo uz Dandy Candy party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Saturday Night - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. rujna 2017. god. u 20:38

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć uz odličnog DJ Tonyja Sancheza. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vir - Virsko ljeto: Toni Cetinski - 16.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. rujna 2017. god. u 18:05

vir1609171

 

Toni Cetinski zarukama i pjesmom zatvorio je Virsko ljeto! Iako naslov sugerira drugačije, na žalost brojnih pripadnica ljepšeg spola, srce Tonija Cetinskog čvrsto je zaključano. To međutim ne znači, da ne može na najbolji mogući način nekome uljepšati najromantičniji trenutak u životu. Upravo to dogodilo se u sklopu Tonijevog velemajstorskog koncerta na Viru, kojim je završena ovogodišnja manifestacija Virsko ljeto. Koncert je jedan od posjetitelja, iskoristio kako bi zaprosio svoju djevojku, a sve uz pjesmu 'Kad žena zavoli', koju im je Toni otpjevao i zaželio sreću u budućem životu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 115

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.