Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - Tony Cetinski - 23.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. studenog 2018. god. u 14:32

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je mirkofon u ruke uzeo velika glazbena zvijezda Tony Cetinski. Nastup najveće glazbene dive na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrili svog omiljenog pjevača, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući Tonyjeve hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Tonya sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Maja Šuput - 23.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. studenog 2018. god. u 14:21

 

U petak u prepunoj Vanilli vesele ekipe pjevanja i plesa nije nedostajalo uz vatrenu Maju Šuput, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Central Club Split - Venus party - 17.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 12:49

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - XXS Band - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 12:47

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci XXS Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Domenica - 09.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. studenog 2018. god. u 14:36

 

U petak u Vanilli u Splitu nastupila je Domenica i još jednom svojim nastupom dokazala kako sa svojim dobro znanim hitovima žari i pali. Čim je kročila na binu nastala je euforia i cijela Vanilla u jednom glasu pjevala je sa Domenicom, koja je puna energije zapalila sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 137

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.