Martinska Šibenik - 19. Seasplash festival - 15.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. god. u 09:56

sf1507211

 

U četvrtak 15. srpnja počeo je 19. Seasplash festival na prekrasnoj festivalskoj lokaciji Martinska u Šibeniku. I ove godine se festival održava pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid 19, ali ipak je i dalje jedan od rijetkih festivala koji je dosljedan u održavanju uz sve potrebne epidemiološke mjere.

 

Na festivalu se počelo uživati već od 17h na ChillSplash pozornici i dnevnim aktivnostima na raznim radionicama, a prvu večer na glavnoj pozornici nastupali su reggae/dancehall bend One Dread koji je predstavio novi autorski materijal uživo, te zagrebački dub duo Anja G & Dr.Obi. Kali Fat Dub objavili su novi album "Životinjska karma" upravo na Seasplash festivalu i svojim fanatičnim nastupom zaključili večer, dok je Mexican Stepper bio zadužen za zagrijavanje na početku večeri. SoundSplash pozornica je bila rezervirana za domaće producente i dj-e Proove, Inka, Maya i Flico.

 

Još uvijek stignete do Šibenika jer festival traje do nedjelje 18. srpnja 2021., a očekuju se još nastupi Inner Terrestrialsa, Alejuandra Buendije, Plesača sporog stepa, Sassje, Brain Holidaysa, Banana Zvuka, Haris Piltona, Dub Settlers HI FI-a, Tadimana, Cromaicanz i drugih. Satnice nastupa po programima i danima potražite na Seasplash internet stranici.

 

Tekst: Press
Fotografije: Ivan Buvinić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.