×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/cocomo280516
Cocomo Club Novalja - Otvorenje - 28.05. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. svibnja 2016. god. u 17:52

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo proteklog je vikenda pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Svečanom otvorenju uz nastupe grupe Cubismo, plesne skupine F1rst Entertainment i sjajnog DJ-a poznatog po imenu Senno prisutvovali su brojni uzvanici i gosti, koje je oduševilo novo ruho kluba.

 

Najuspješniji sastav u povijesti Porina, dobitnici rekordnih 21 Porina, zabavljali su sve prisutne, prenosili su publici ugodnu atmosferu, koju su dodatno začinile atraktivne plesačice plesne skupine F1rst Entertainment, a DJ Senno je držao klub rasplesanim house ritmovima do ranih jutarnjih sati.

Među posjetiteljima našlo se i nekoliko poznatih lica. U ugodnom društvu zavabljao se pjevač Sandi Cenov, koji je za istu prigodu u Novalju doputovao motociklom, a na svečanom se otvorenju pojavio se i gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Cocomo Club Novalja uvjek je bio neizostavna stanica na putu prema party plaži Zrće. Sada je predstavio novo lice nakon potpunog preuređenja, a i novi program. Bez komercijale, kakva obiluje na Zrću, Cocomo će se ove sezone posvetiti ozbiljnijoj klijenteli i u prosjeku starijoj publici. Novi dizajn kluba na razini je najboljih na svijetu i izrazito je dojmio sve prisutne. Sve u svemu, klub Cocomo je najavio sjajnu sezonu 2016, te dugo, zabavno i uspješno ljeto.

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić
{gallery}albumi/cocomo280516:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.