×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/knock040114
Orcieres - KnockOut Snow Festival - 04.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. siječnja 2014. god. u 16:03

 

Francuske Alpe ponovo gore! Nakon nezaboravnog novogodišnjeg termina započela je još jedna sportsko-glazbena priča popularnog Knock OutSnow Festivala 2014. Tisuće mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres u bajkovitim južnim francuskim Alpama a festival je otvorio Papaya DJ tim.

 

“Ove smo godine ponovo ponudili dva sezonska termina i pokazalo se da nismo pogriješili. U Orcieres su stigle tisuće mladih a Francuska se već treću godinu zaredom pokazala kao izvrstan domaćin. Lijepo je vidjeti sve te mlade ljude kako zajedno uživaju u odličnoj zabavi, sportskim aktivnostima, ali i edukativnim sadržajima koje nudimo našim gostima.“ – izjavio je Nikola Meteš iz Collegium putovanja.

Spoj animacijskih dnevnih događanja, apres aki partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. U narednim festivalskim danima na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Let 3, Majke, Connect, Hladnog Piva, The Shapeshiftersa i Luce Montecchija.

Osim glazbenih poslastica, tisuće mladih avanturista imat će priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima i animacijama. Veliki pool party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi samo su neka od njih.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Ocepek
{gallery}albumi/knock040114:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.