×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/spancirfest270816
Varaždin - Špancirfest: Tony Cetinski - 27.08. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. god. u 17:14

 

Svi špancireri koji su u vikendu za nama pohodili Varaždin uživali su u nastupu jednog od najtraženijih imena glazbene scene Tonija Cetinskog. Sam Toni odužio im se na sebi svojstven način, predivnim koncertom prepunim neiscrpne energije i odličnih pjesama. Ovim nastupom pred prepunom glavnom pozornicom Špancirfesta, Toni je po tko zna koji put dokazao zašto se za njegove koncerte traži mjesto više, a publiku u Varaždinu poveo je na nezaboravno glazbeno putovanje kroz dvadeset pet godina blistave karijere. Svoje mjesto na repertoaru pronašli su i aktualni Tonijevi singlovi 'Mjesečar' i 'Od trnja do zvijezda'.

 

Dojmovi sa koncerta se još uvijek nisu ni slegli, a Toni se već priprema za nadolazeće koncerte. Prva 'stanica' na kojoj možete uživati u Tonijevim najvećim hitovima je Zagreb, odnosno koncert na krovu Garden Malla, a slijedi Ljubljana i nastup u legendarnim Križankama.

Senzacionalni Toni na pozornici u Varaždinu nije bio sam, gdje su mu se na oduševljene svih prisutnih pridružilo društvo iz Pravila Igre. Svojim odlično prihvaćenim pjesama 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', 'Okovano srce', te posljednjom uspješnicom, ljetnim aktualnim singlom 'Na tvojim usnama', napravili su pravi uvod u nastup zvijezde Tonija Cetinskog. Dečki ističu kako im je bilo prekrasno i nezaboravno, a po prvi puta im se dogodila da ih je publika zvala na bis.

Pravila Igre Toniju će se na stageu ponovno priključiti na predstojećim koncertima u Zagrebu, Ljubljani, Poreču i Rijeci.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Lepoglavec
{gallery}albumi/spancirfest270816:140:90:0{/gallery}