Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Azura - Lounge | Eat | Club - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. studenog 2022. god. u 11:53

azura3110221

 

Novo otvoreni Azura - Lounge | Eat | Club u centru grada Rijeke oduševio je mnogobrojne posjetitelje u ponedjeljak spektakularnim Halloween partijem. U noći kada su duhovi zavladali zemljom, sjajna Niki Belluci, odjevena u jedinstveni kostim za Halloween, svojim je glazbenim vibracijama natjerala na ples apsolutno sve. Atraktivne plesačice u zavodljivim tematskim kostimima dodatno su podigle atmosferu u klubu i doprinijele ovom spektaklu za pamćenje.


Opširnije...
 
Azura - Lounge | Eat | Club Rijeka - Grand Opening - 28.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. listopada 2022. god. u 17:24

azuro2810221

 

U petak u centru grada Rijeke u impresivnom scenografskom ozračju održalo se je otvorenje Azura - Lounge | Eat | Club-a. Glazbeno plesni spektakl započeo je nastupom Golden Noise - Sanje Stojanović na električnoj violini, koja je prisutnu publiku uvela u večer otvorenja. Nakon nje pozornicom su zavladali gosti iznenađenja, Kristie Clé u pratnji svoje fantastične plesne skupine, koja je dodatno podigla atmosferu i napravila spektakl za pamćenje o kojemu će se u Rijeci pričati još dugo. Uz vrhunsku scenografiju, fantastičnog DJ DoMinique, plesni podij bio je ispunjen prelijepim djevojkama do samog jutra. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Azura - Lounge | Eat | Club-u želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe Bar & Night Bar Lilac - 5. godišnjica - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. listopada 2022. god. u 18:51

 

U subotu u Caffe Baru & Night Baru Lilac održala se je velika proslava povodom pete godišnjice bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste. Za live glazbu zaduženi su bili popularni trubači "Makedonski momci". Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru & Night Baru Lilac želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - Proslava 4. godišnjice - 09.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. rujna 2022. god. u 13:33

kancelarija1809211

 

U petak se je u Rijeci održala proslava 4. godišnjice KANCELARIJE BARA. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe za koju su zaduženi bili dečki iz poznatog benda Duo Brutalero, mnogobrojna ekipa uživala je čitave večeri. Sve goste dočekalo je piće dobrodošlice najboljih Aura rakija. Ovaj šarmantni bar nalazi se u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Botel Marina - Kizomba Club Croatia - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. rujna 2022. god. u 22:21

ples0309221

 

We are back! KIZOMBA CLUB CROATIA ugostili su Michaela Diamona & Aniku koji su održali fantastičnu Tarraxo Open level radionicu. Uz goste iz Mađarske, Italije i Slovenije, podigli su plesnu energiju na još viši nivo. Party na Botelu Marina uz beatove tarraxo i urban kiza - baš ono što je trebalo za kraj ljeta. Dobre energije nije nedostajalo! Time su najavili i novu sezonu u plesnoj školi koja kreće 15.09. - jedva čekamo! Više na kizombaclubcroatia.hr.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 529

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.