Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 23.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. lipnja 2018. god. u 01:03

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Harat's Irish Pub Rijeka - Otvorenje - 22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. lipnja 2018. god. u 11:14

 

U petak se je u samom centru Rijeke, Ulica pod Kaštelom 9, održalo svečano otvorenje jubilarnog 100-tog puba, najvećeg svjetskog lanca Irskih pubova - Harat's Irish Pub Rijeka. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe grupe "Yellow Submarine", u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Harat's Irish Pub Rijeka želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Night bar 'Lilac' - Marina Maki Komljenović - 22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. lipnja 2018. god. u 07:35

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Marina Maki Komljenović sa bendom uživo i DJ Junior oduševili su sve. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Četvrtak - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. lipnja 2018. god. u 13:48

 

U četvrtak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 16.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. lipnja 2018. god. u 06:45

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 474

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.