Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Apotheca bar Rijeka - Otvorenje - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2022. god. u 16:00

apotheca1407221

 

U četvrtak se u Rijeci održalo otvorenje Apotheca bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe mnogobrojna ekipa uživala je uz posebne goste večeri Glamour House Project. U njihovom poznatom ritmu zagrijali su atmosferu i sa saxy vibe-om mnogobrojne goste natjerali na ples.


Opširnije...
 
Rijeka - Riječki karneval 2022. - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. lipnja 2022. god. u 15:08

karneval1806221

 

Prvi put u povijesti Međunarodnog riječkog karnevala održana je ljetna karnevalska povorka. Međunarodna karnevalska povorka Riječkog karnevala, sa 50-ak karnevalskih grupa i oko 4500 maškara, krenula je u subotu središtem grada. Povorku su predvodili Meštar Sandi i kraljica Riječkog karnevala Dora Pilepić. Riječki karneval se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom. Riječki karneval treba doživjeti i proživjeti! Zato vas sve pozivamo u Rijeku na slijedeći karneval - gdje uvijek možete biti ono što želite!


Opširnije...
 
Rijeka - Fiumanka 2022. - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. lipnja 2022. god. u 14:12

fiumanka1106221

 

Danas točno u podne ispred riječkog lukobrana startala je 23. Fiumanka. U svega 59 minuta ciljem je prošao Portopiccolo Prosecco Doc kao najbrži brod 23. Fiumanke. Odmah iza njega u cilj je ušla Maxi Jena, treći je bio Generali Asillina III , četvrti je Adriatic Europa dok je peti bio Molo longo. Među medijskim posadama najbrža je bila Nova TV, drugi je bio HRT, a treći Novinet TV. Od obiteljskih krstaša prva je u cilj ušla jedrilica Bubamare - INA.


Opširnije...
 
Pogon Kulture Rijeka - Kizomba Club Croatia - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. lipnja 2022. god. u 13:08

ples0406221

 

Kizomba Club Croatia iz Rijeke pretvorila je Pogon Kulture u pravi mali raj plesa kizombe. Brojni plesači s oduševljenjem su dočekali kralja Urban Kiza Jojoa iz Pariza, koji je u dvosatnoj radionici pokazao način svog stila #let's play kizomba. Party do duboko u noć žario je uz Dj-eve iz Slovenije Lucky Luxa i Bradleya.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - Pelin party - 06.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. svibnja 2022. god. u 13:45

kancelarija070522

 

KANCELARIJA BAR u petak je na spektakularan način uz pelin party digao na noge mnogobrojne posjetitelje. Live nastup fantastičnog benda Duo Brutalero, uz vruće i plesne ritmove, trajao je dugo u noć. Bogat program koji nas očekuje ove sezone sigurno će ucrtati KANCELARIJA BAR u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem partyju u režiji KANCELARIJA BAR-a. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 528

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.