Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina Rijeka - Jameson 'Beat Drop' - 11.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. svibnja 2018. god. u 01:30

 

Night Bar Karolina u petak je na spektakularan način uz party koncept Jameson "Beat Drop" digla na noge mnogobrojne posjetitelje. Jedinstveni show predvođen elektronskim zvukom na kojemu su nastupili Kristie Clé (Live vocal sensation) i TURK the DJ, trajao je do samog jutra. Bogat klupski program koji nas očekuje ove ljetne sezone sigurno će ucrtati Karolinu u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Marijana Pesevski - 11.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. svibnja 2018. god. u 01:21

 

U petak je na koncertu Marijane Pesevski u riječkom Caffe Baru & Night Clubu Lilac, publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama pjevačice. Atmosfera je bila odlična, a Lilac prepun ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 05.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. svibnja 2018. god. u 12:59

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 04.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. svibnja 2018. god. u 01:14

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Greatest hits - 27.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. svibnja 2018. god. u 11:51

karolina231217

 

Caffe bar - Night bar Karolina u petak se je vratila vremeplovom u prošlost i pretvorila se u diskoteku uz poseban program "Greatest hits - blast from the past" - spektakl za sve generacije u organizaciji Party Booster. Na repertoaru su bili svima dobro poznati stari hitovi 70-tih i 80-tih godina prošog stoljeća koje je za pultom birao DJ Lari Picco.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 479

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.