Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Echo Club Rijeka - Petak & Subota - 17./18.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. siječnja 2020. god. u 12:41

 

U petak u Echo Lounge Clubu u Rijeci mnogobrojna ekipa uživala je u live glazbi Echo banda i posebnih gostiju večeri dugo u noć, dok je u subotu koncert održao legendarni Sejo Kalač. U njegovom poznatom ritmu zagrijao je atmosferu i svojim fanovima priuštio more starih i novih hitova. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Night bar 'Lilac' - Marina Maki Komljenović - 17.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. siječnja 2020. god. u 12:24

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Marina Maki Komljenović sa bendom uživo oduševili su sve. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 11.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. siječnja 2020. god. u 11:25

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Echo band - 11.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. siječnja 2020. god. u 11:24

 

U subotu u Echo Lounge Clubu u Rijeci mnogobrojna ekipa uživala je u live glazbi Echo banda i posebnog gosta, dugo u noć. U njihovom poznatom ritmu zagrijali su atmosferu i svojim fanovima priuštili more starih i novih hitova kako bi zadovoljili sve apetite. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 10.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. siječnja 2020. god. u 17:27

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 525

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.