Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 23.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. ožujka 2019. god. u 11:32

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Fortunal & Tullamore Dew party - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. ožujka 2019. god. u 02:47

 

Live nastup grupe Fortunal u petak je zapalio atmosferu u riječkom Phanas Pubu uz veliki Tullamore Dew party. Svojim izvedbama napravili su nezapamćen show koji će se dugo pamtiti. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Night bar 'Lilac' - Davor Badrov - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. ožujka 2019. god. u 02:37

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Davor Badrov sa bendom uživo oduševili su sve. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 16.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. ožujka 2019. god. u 17:01

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti Rijeka - Saša Matić - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. ožujka 2019. god. u 09:42

dvorana1501191

 

Prepuna riječka Dvorana mladosti sinoć je gorjela. Velika regionalna glazbena zvijezda Saša Matić, starim i novim hitovima, održavao je užarenu atmosferu od početka do samog kraja velikog koncerta u Rijeci. Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo. Na trosatnom koncertu s Matićem je publika pjevala iz sveg glasa hitove poput Poklonite mi nju za rođendan, Ružmarin, Kralj izgubljenih stvari i mnoge druge.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 502

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.