Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Metropolis' - Jameson party - 23.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. veljače 2018. god. u 19:59

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u petak je svojim gostima priredio pravi užitak na velikom Jameson partyju, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene Jamesona potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - Jägermeister party - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. veljače 2018. god. u 08:22

 

Caffe bar Metropolis na Zametu, u subotu je svojim gostima priredio veliki Jägermeister party. Posebnost ove subote bilo je okupljanje ljubitelja automobila marke VW. Odlična zabava uz razna natjecanja i nagradne igre potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Turneja po Crikvi - Sex i grad - 26.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. siječnja 2018. god. u 16:19

 

Nakon uspješne prošlotjedne Turneje, u petak je došlo vrijeme i za djevojke 'Sex i grad'. Djevojka s najboljim stylingom osvojila je vrijedan poklon bon od Bipe. Pod organizacijom 'Turneja po Crikvi' objedinilo se je 3 lokala: Caffe bar SAX, Caffe bar KNEZ i Lord of The Pubs.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - TS Fontana - 20.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. siječnja 2018. god. u 20:10

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u subotu je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Turneja po Crikvi - Jelen u Turneji - 19.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. siječnja 2018. god. u 20:15

 

Nakon uspješne prve Turneje, u petak je stigao 'Jelen u Turneji'. Posebno za ovu Turneju, Jägermeister je spremio najveći Jäger party u Crikvenici. Prekrasne hostese djelile su već dobro poznate Jäger rekvizite. Pod organizacijom 'Turneja po Crikvi' objedinilo se je 3 lokala: Caffe bar SAX, Caffe bar KNEZ i Lord of The Pubs.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 28

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.