Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 23.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. lipnja 2018. god. u 00:14

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak / Subota - 15./16.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. lipnja 2018. god. u 07:07

 

U petak i subotu Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jedan odličan vikend uz veliku dozu zabave. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Season Opening - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. lipnja 2018. god. u 00:24

 

U subotu se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održalo veliko otvorenje ljetne sezone uz veliki Season opening party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Sabbia Lounge Baru želimo puno uspjeha u novoj ljetnoj sezoni.


Opširnije...
 
Lounge & Beach bar 'IN' Selce - Otvorenje - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. lipnja 2018. god. u 00:07

 

U petak se je u Selcu održalo svečano otvorenje Lounge & Beach bara 'IN'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe, u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Lounge & Beach baru 'IN' želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe & Night bar Roma - Grand Opening - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. lipnja 2018. god. u 23:10

 

U petak se je u Matuljima održalo svečano otvorenje Caffe & Night bar Roma. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe "Tri kralja acoustic trio" i DJ Diablo, mnogobrojna ekipa uživala je dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe & Night bar Roma želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 32

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.