Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Villoresi Sports Cafe - Kizomba Klub Croatia - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. svibnja 2022. god. u 07:57

hilton2105221

 

Još jedna u nizu radionica Kizomba Cluba iz Rijeke, održana je u subotu 21.05.22. u Villoresi baru hotela Hilton u Rijeci. Ovog puta u goste su došli poznati plesni par kizombe iz Italije i Francuske, Sneja i Benoit. Kako se zabavila vrhunska ekipa na radionici i partyu uz puno pozitivne energije, pogledajte u galeriji fotografija. Kizomba Club Croatia je već poznata plesna udruga iz Rijeke koja organizira tečajeve kizombe, isplesavanja, partye i uskoro i festivale.


Opširnije...
 
Nebo Lounge by Deni Srdoč - Grand Opening - 28.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. travnja 2022. god. u 12:34

nebo2804221

 

Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj  i glavni barmen Dimitrije Vasiljević predstavili su inovativni koncept Nebo Restaurant & Lounga u sklopu Hilton Rijeka Costabella. Otvorenje Nebo Lounge by Deni Srdoč proteklo je u izvrsnoj atmosferi. Činilo se da su baš svi, od mnogobrojnih gostiju hotela, riječana željnih zabave te brojnih celebritija i influencera, ovaj četvrtak odlučili provesti na zadnjem katu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa kompleksa s prekrasnim pogledom na Kvarner.


Opširnije...
 
Villoresi Sports Cafe - Kizomba Klub Croatia - 16.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. travnja 2022. god. u 07:51

hilton1604221

 

Organizatori Kizomba Klub Croatia iz Rijeke i gosti KiZZ KISS iz Ljubljane napravili su odličnu večer, top radionice i večernji party. Sve to održalo se petak 16.04.22. na predivnoj lokaciji u Hilton hotelu u Rijeci. Radionice su bile fokusirane na urban kiz tehničke korake. Kako nam je bilo bacite oko na fotke. Kizomba klub Croatia je plesna udruga bazirana u Rijeci, gdje možete naučiti plesati Kizombu na njihovim tečajevima, te plesati na lokalnim party-ima i festivalima širom svijeta. Simpatična ekipa, dobra energija, i što ti više treba.


Opširnije...
 
Hilton Rijeka - Funky Monkey Jungle Tour - 30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. listopada 2021. god. u 10:00

hilton3009211

 

U spektakularnom okruženju Hiltonovog najnovijeg vrhunskog resorta - Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - smještenog između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, okruženog planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem, sinoć je održan event pod nazivom Funky Monkey Jungle Tour. Posebno za tu prigodu, jedan od barova riječkog Hiltona pretvoren je u pravu džunglu, s više od stotinjak velikih biljki, od kojih su se isticale impresivne viseće lijane. Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima su bili Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić, Iva Berišić i mnogi drugi.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. kolovoza 2020. god. u 20:28

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 46

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.