Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Hotel Esplanade - 2. rođendan podcasta Ane Radišić - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. lipnja 2022. god. u 18:16

ana2206221

 

Zagrebački Hotel Esplanade, točnije Oleander terasa, u utorak navečer vrvjela je pozitivnom atmosferom, najboljom glazbenom podlogom i brojnim gostima koji su slavili drugi rođendan podcasta Ane Radišić. Kad je 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica i urednica te kreativna producentica Ana Radišić krenula s vlastitim podcastom točno na prvi dan ljeta, htjela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života.


Opširnije...
 
Rooftop Lateral Zagreb - Join the joy - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. lipnja 2022. god. u 17:28

spritz0806221

 

Iako su temperature već odavno ljetne, omiljeno godišnje doba mnogih i kalendarski sve je bliže. Prije nego li krene seoba na hrvatsku obalu i inozemne ljetne destinacije, u metropoli se, za uvertiru, organiziraju večernje zabave koje mirišu na ljeto. Jedna od njih, pod nazivom Join the Joy, održana je jučer, na popularnom zagrebačkom rooftopu restorana Lateral, gdje su uzvanici uz zalazak sunca i ugodan povjetarac uživali u delicijama i zalogajima inspiriranima Italijom. Međutim, u glavnoj ulozi bio je najpoznatiji Spritz na svijetu čija vibrantna narančasta boja podiže raspoloženje, a neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca.


Opširnije...
 
HNK u Zagrebu - Samostalna revija Ivane Jurić - 05.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:07

revija0606221

 

Ivana Jurić, nakon prve uspješne samostalne revije prije tri godine u Klovićevim dvorima, predstavila je sinoć ispred Hrvatskog narodnog kazališta svoju novu kolekciju. Topla proljetna večer, koji je vodio Davor Garić, bila je idealna za modnu poslasticu. U publici su uživali pjevačica Indira Vladić, Lidija Bačić te Ivana Lovrić iz grupe Colonia, voditeljica Mia Kovačić, Lucija Lugomer, Tihana Harapin, bivše Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj te Nina Slamić Gudeljević , nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović, Mia Pojatina Žaja i Sarah Ćosić Ivanković, Ivančica Pahor, Matea Vukmirović, voditelji HRT-a Uršula Tolj i Davor Meštrović i brojni drugi.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Balkanske noći - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:06

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Balkanske noći'. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama u nastavku.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Cuba - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:06

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Cuba. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Zorden.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 479

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.