Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Gallery Club Zagreb - Mahmut Orhan - 20.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. travnja 2018. god. u 17:04

 

U petak je sve fanove Gallery kluba iza DJ pulta dočekao trenutno velika house zvijezda, DJ Mahmut Orhan. Svi ljubitelji house glazbe došli su na svoje i uživali u hitovima poznate turske house atrakcije. Atraktivne plesačice dodatno su zagrijale vruću atmosferu u klubu. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Encore - 14.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. travnja 2018. god. u 00:06

opera140418

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Encore party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Season opening - 13.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. travnja 2018. god. u 00:04

 

U petak je Gallery Club spektakularnim show-om službeno otvorio vrata Raja na Jarunskom jezeru. Cijelu noć za DJ pultom palili su i žarili DJ EM BEE & DJ Crown. Sve posjetitelje dočekivale su na ulazu prekrasne Gallery ambasadorice. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Hangar Club Zagreb - Espanjol - 13.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. travnja 2018. god. u 23:54

hangar1304181

 

Još jedan petak u klubu Hangar u Zagrebu prošao je u sjajnoj atmosferi. Odlični DJ Sasha Barthezz & DJ Boris Motega pobrinuli su se da svi bez prestanka plešu uz zavodljive latino ritmove čitavu noć. Atraktivni fire show dodatno je podigao vruću atmosferu u klubu.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Third party - 13.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. travnja 2018. god. u 19:26

opera130418

 

U petak u prepunom Klubu Opera nastupio je poznati DJ duo Third party, koji je nastao kroz djetinjstvo dvaju prijatelja Jonniea Macairea i Harryja Bassa koji su odlučili da će njihova glazba govoriti umjesto njih, kao rezultat dobili su mnoga velika priznanja. Ovaj duo je napravio veliki odskok s lokalne na internacionalnu scenu te su stvorili svoj unikatan i prepoznatljiv zvuk. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstatno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 413

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.