Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 KD Vatroslava Lisinskog - Kraljica Zagreba - 15.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 17. lipnja 2021. god. u 13:19

kraljica1606211

 
Lucija Bagić izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Lentu i cvijeće uručio joj je Zvonko Popović, predsjednik ocjenjivačkog suda žirija, a krunu joj je predala bivša Kraljica Zagreba - Anita Tepeš. Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom grada Zagreba, među dvanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Lucija je osvojila najviše simpatija članova žirija.


Opširnije...
 
Zagreb - Otvorenje Foodballerke - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. god. u 08:11

foodballerka1106211

 

Nakon popularnih Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, kreativna agencija Kokoš ili jaje otvorila je po četvrti put festival Foodballerku. Posjetitelje je odmah u startu rasplesao Dino Dvornik Tribute Band i osjetio se duh starog normalnog. Plato Tuškanac je od 11. lipnja do 12. srpnja domaćin veseloj družini koja dovodi plesače, DJ'e, Chefove i obećava odličnu zabavu. Djeca će uživati u svom kutku, uz posebne sadržaje nedjeljom - nastupe dječjih zborova i radionicu graffita s Krešimirom Golubićem. Četvrtak je rezerviran za plesnu večer Nicolasa Quesnoita i Ksenije Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice hrvatske reprezentacije na velikom ekranu. Gdje je sport - tu je i Lidl, uvijek uz reprezentaciju i naše navijače! Zato je Lidl Hrvatska ponosni sponzor Foodballerke 2021., a Grill & Chill kutak omiljeno mjesto najvatrenijih navijača.


Opširnije...
 
Zagreb - Porin 2021. - Probe drugi dan - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. lipnja 2021. god. u 12:42

porin0306211

 

Točno dan prije održavanja 28. dodjele glazbene nagrade Porin, frontmen Hladnog Piva Mile Kekin sjeo je s nama i pokušao se prisjetiti koliko je točno Porina osvojilo Hladno Pivo, kako je izgledala prva dodjela 1994., a najavio je i da planira osvojiti još nekoliko najpoželjnijih statua na budućim dodjelama Porina.


Opširnije...
 
Luda Kuća Zagreb - Show must go on - 10.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. travnja 2021. god. u 13:01

luka1004211

 

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović nakon više od godinu dana pauze pred ispunjenim je ludilištem Lude kuće održao mađioničarski show za cijelu obitelj naziva Magic show za cijelu obitelj. U godini svoje 20. obljetnice bogate karijere svim ljuditeljima magije priredio je nezaboravnu interaktivnu predstavu te svojoj publici pokazao neke od najvećih tajni magije. Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.


Opširnije...
 
Tvornica Kulture Zagreb - Sindikat Food Club - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 11:03

tvornica2710201

 

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 475

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.