Zagreb - BSH Season Finale - 18.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. prosinca 2021. god. u 14:25

bsh1812211

 

Vrhunskom glazbom, plesom i odgovornim druženjem hrvatski brend BSH Events ispratio je godinu u kojoj su zabave i partiji dobili jednu sasvim novu dimenziju. Glazbenim događajm Season finale, BSH tim tako je još jednom udario čvrste temelje organizacije sigurnih glazbenih događaja u ovim izazovnim vremenima. Na posljednjem ovogodišnjem partiju posjetitelje su zabavljali DJ-i Seb Zito, Marcel, Aldo Morro i Pablo Panda.

 

Pažnju publike posebno je privukao engleski DJ Seb Zito uz čije su hitove zaplesali baš svi prisutni. Ovaj pravi rejver ima neviđenu strast prema plesnom podiju koju inteligentno koristi kako bi publiku odveo u pravu avanturu svog nastupa i zvuka. Svoj talent između ostalog dokazao je rezidencijom u jednom od najpopularnijih engleskih glazbenih programa Fuse koji redovito gostuje u glazbenim prijestolnicama diljem svijeta, stoga ne čudi da je na zagrebačkom partiju osvojio simpatije publike i dobio snažne povratne reakcije oduševljenja i pozitivne energije.

 

Posljednje ovoodišnje druženje upotpunile su domaće snage Marcel, Pablo Panda koji je ujedno i jedan od osnivača Brenda BSH Events te jedan od redovnih gostiju BSH glazbenih događaja Aldo Morro.

 

BSH Events s organizacijom glazbenih događanja započeo je 2013. godine osluškujući želje zagrebačke publike. Od tada su organizirali više od 40 glazbenih događanja diljem Hrvatske. Njihove partije i festivale posjetilo je više od 100 tisuća rasplesanih gostiju.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.