industrial2510231

Na krilima sjajnog albuma prvijenca "Follow The Blind Man" benda Jelusick, predvođenog talentiranim multiinstrumentalistom i jednim od najboljih domaćih vokala Dinom Jelusićem, sinoć je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru održana koncertna promocija za koju se danima tražila karta više. Obožavatelji benda Jelusick došli su na svoje krajem rujna kada je nakon pet odlično prihvaćenih singlova napokon objavljen i željno iščekivani debitantski album "Follow The Blind Man", uskoro je najavljena i zagrebačka koncertna promocija za koju su ulaznice brzinski planule. Bilo je jasno da publiku u Vintageu očekuje posebno vatrena večer, ali konačni rezultat nadišao je sva očekivanja.

Bend, čiji članovi uz Dinu su Ivan Keller - gitara, Luka Brodarić - bas, prateći vokal, Mario Lepoglavec - bubnjevi,na pozornicu se popeo uz impresivnu video projekciju i igru svjetla i sjene koji su dodatno "nabrijali" publiku koja je do posljednjeg centimetra ispunila prostor kluba. Set je otvoren uz žestoku Reign of Vultures, a ovacije iz publike pokazale su koliko je Zagreb gladan Jelusicka. Na setlisti su se našle sve pjesme s "Follow The Blind Man" među kojima su "Healer", "Chaos Master", "Died", "The Great Divide" i druge, ali i pjesme benda Animal Drive (bend koji je prethodio Jelusicku), a pala je i pokoja obrada poput "Burn" u originalu Deep Purplea koja je dodatno zapalila već užarenu atmosferu.

Tijekom izvedbi pjesama Animal Drivea, bendu su se na pozornici pridružili nekadašnji članovi (Animal Drivea) Roko Nikolić i Zvonimir Mihaljević, čime je dodatno stavljen pečat gotovo obiteljske atmosfere koja je sinoć vladala u Vintageu.

Puna dvorana, izuzetno pozitivna atmosfera, vrhunski bend i preko dva sata fantastične svirke, a kada svemu tome pridružite podatak da je sve pjesme publika otpjevala u glas s bendom, jasno je koliko je Jelusick značajno ime na domaćoj glazbenoj sceni, a čiji utjecaj seže daleko van granica Lijepe naše.

Pred Jelusickom je blistava budućnost, a koncert u Vintageu će ostati jedan od onih legendarnih trenutaka zauvijek uklesan u njihovu priču.

Tekst: Press
Fotografije: Tesa Lipovski

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO