Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Mia Pojatina je Miss Universe Hrvatske 2018! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. travnja 2018. god. u 23:46

miss2104

 

Lijepa Mia dolazi iz Nove Gradiške, ima 22 godine i diplomirala je na medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Petnaest godina svira klavir a dvanaest godina trenira odbojku. Bavi se boksom i pjeva u slobodno vrijeme. U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše borilo se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. One su svoje natjecanje započele još u petak na preliminarnom natjecanju koje je uključivalo opsežan intervju sa članovima žirija te bodovanje u kupaćem kostimu.


Opširnije...
 
Daniela Gračan zna kako do vječne ljepote? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 16. travnja 2018. god. u 17:13

eternity1604181

 

Rane ili kasne dvadesete, tridesete ili četrdesete, svako desetljeće u životu jedne žene drugačije je. Već u ranim tridesetima tijelo se mijenja, koža na licu gubi kolagen i pravilna njega postaje apsolutni imperativ.


Opširnije...
 
Glasujte za Miss fotogeničnosti Miss Universe 2018! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. travnja 2018. god. u 19:04

miss2003181

 

Hrvatska će za desetak dana dobiti svoju 22. Miss Universe Hrvatske! Pobjednica osvaja krunu i nagrade u vrijednosti oko dvjesto tisuća kuna! U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše bori se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Koja će postati novom najljepšom Hrvaticom i okruniti se krunom zlatarne Dodić iz ruku još uvijek aktualne missice Shanaelle Petty saznati ćemo u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji.


Opširnije...
 
Ilham Mestour priredila beauty spektakl za pamćenje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. travnja 2018. god. u 22:27

hair1004181

 

Zagrebački Plaza Event Centar proteklog vikenda ugostio je najveći frizerski  festival u Hrvatskoj i u regiji - Hairstyle News festival 2018. Stotine zainteresiranih posjetitelja imalo je tako priliku upoznati se s najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, najpopularnijim bojama za kosu, inovativnim profesionalnim proizvodima i opremom za frizerske salone, kao i vidjeti svoje frizerske uzore na festivalskim pozornicama.


Opširnije...
 
Zavirite u proljetne novitete koji nam stižu iz Max Factora Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. travnja 2018. god. u 20:27

max1304

 

Svako lice je jedinstveno i svako od tih lica možemo doživljavati kao prazno slikarsko platno kojem ćemo uz pomoć make up-a dodati izraz, emociju, stav, učiniti ga jedinstvenim i ono će reflektirati osobnost osobe koja ga nosi. Trendovi se brzo mijenjaju i gotovo svakodnevno svjedočimo stvaranju novih, a oni koji su se nekako ustalili u svijetu make up-a su konturiranje i strobing. Zašto? Zato jer nam olakšavaju postizanje savršenstva, onoga čemu težimo, daju nam mogućnost da igrom svijetla i sjene istaknemo ono čime se ponosimo, a sakrijemo male nepravilnosti koje nas muče.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 70

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.