Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Krenula je potraga za najljepšom Kraljicom Zagreba Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. lipnja 2021. god. u 09:28

kraljica1006211

 

Prethodna godina, bila je veoma izazovna i nepredvidiva, ali sve je spremno za izbor najljepše Kraljice Zagreba. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 15. lipnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor - „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.


Opširnije...
 
Za ljeto prepuno optimizma pobrinuo se brend DeLight! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. lipnja 2021. god. u 09:15

delight0306211

 
Ove godine, ljeto kuca na vrata nekako brže. Možda zato jer nas je proljeće na neki način, preskočilo. Topliji dani su pred nama, a oni prizivaju ležernost, materijale koji dišu, i jednostavnost. Prestaje slojevito oblačenje, a napokon kreće i svojevrsna lakoća življenja. Polako se počinju planirati godišnji odmori i putovanja, ono čega su svi itekako željni.


Opširnije...
 
Predstavljena modna kolekcija IKona! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. lipnja 2021. god. u 10:18

ikona0206211

 

Spoj prekrasne prirode, vrhunske estetike i ženske ljepote najbolji je opis modno-gastronomskog događaja na kojem je predstavljena IKona, modna kolekcija koju ljubiteljice mode već očekuju s velikim nestrpljenjem. Na mjestu zapanjujuće ljepote, u masliniku Ol Istria, najvećem u ovom djelu Europe sa čak šezdeset i pet tisuća stabala, dogodila se prava čarolija, ujedno i savršena kulisa za pričanje ove nove, jedinstvene modne priče.


Opširnije...
 
Domaći brend kozmetike koji odlikuju odlični rezultati Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. svibnja 2021. god. u 08:17

skin2505

 

Brend My Skin by Dr. Kaliterna, nastao je 2012. godine kada je doktor Kaliterna pokušavao pronaći zdravstveno rješenje za pomoć svome ocu. Prvi sastojak njegove kreme bila je ljekovita biljka gavez, korištena isključivo za ublažavanje bolova.


Opširnije...
 
Miss Universe 2020 je Meksikanka Andrea Meza Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. svibnja 2021. god. u 11:53

miss1805211

 

Ovogodišnji izbor za Miss Universe 2020 održan je po šezdeset i deveti put u Hollywoodu na Floridi u Seminole Hard Rock Hotel & Casinu. Hrvatska predstavnica Mirna Naiia Marić nije se uspjela plasirati u finale najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 120

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.