Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Rovinj - Kruna mediterana okrunjuje novu kraljicu Hrvatske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. studenog 2019. god. u 11:23

miss2911

 

Rovinjski hotel Lone bit će središte ljepote 5. prosinca 2019., zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se održati uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske za 2019. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija  domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.


Opširnije...
 
Humanitarna revija City Modus okupila brojna poznata lica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. studenog 2019. god. u 13:14

citymodus2711191

 
Sinoć je svečana dvorana hotela Sheraton bila premala za sve one koji su željeli prisustvovati trećoj, već tradicionalnoj modno-humanitarnoj reviji CITY MODUS za P.I.N.K. life - udrugu žena oboljelih od raka dojke. Na ovogodišnjem City Modusu sakupljale su se donacije za rad udruge PINK life,  a isto tako jedna od želja organizatora je bila televizorima opremiti odjel onkologije i humane reprodukcije zagrebačke Petrove bolnice - izjavile su Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković, organizatorice projekta City Modus.


Opširnije...
 
Brojni poznati uveličali riječki modni spektakl Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. studenog 2019. god. u 13:00

extravagant2511191

 

U prelijepom prostoru Guvernerove palače, petu godinu za redom, dogodila se modna čarolija. Extravagant Gala powered by Dr. Vivians anti age serum, a u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja, Rijeku je ponovo pretvorila u modnu prijestolnicu regije.


Opširnije...
 
Suze radosnice ispratile Katarinu na Izbor za Miss Svijeta! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. studenog 2019. god. u 13:19

miss1811191

 

Katarina Mamić spremna je za Izbor za Miss Svijeta. Pokazala je to na press konferenciji u zagrebačkom hotelu Sheraton gdje je predstavila nacionalnu i scensku haljinu u kojoj će se predstaviti na ovom prestižnom izboru ljepote.


Opširnije...
 
Zigman otvorio svoj prvi dućan u Zagrebu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. studenog 2019. god. u 14:23

zigman2511191

 

Poznati riječki modni dizajner Juraj Zigman na domaćoj je sceni odavno zaslužio status genijalca, no proteklih nekoliko godina, Zigman je postao i miljenik svjetskih zvijezda. Tako se može pohvaliti suradnjom s impozantnim imenima, kao što su Nicki Minaj, Rita Ora, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole i Bebe Rexha, a navodi kako je najponosniji upravo na činjenicu da niti jedna njegova suradnja ne stane „na jednoj haljini“.  Unatoč svjetskoj slavi, svoj prvi dućan odlučio je otvoriti upravo u Zagrebu i kroz njega se želi obraćati svim tipovima žena. „Oblačim svjetske zvijezde, a ovim dućanom želim mojim zvijezdama, mojim vjernim mušterijama, pružiti Zigman oazu. One su moje zvijezde.“ - govori dizajner.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 103

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.