Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Alduk predstavlja kolekciju idealnu za svečanije trenutke Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. rujna 2021. god. u 07:09

alduk1709211

 

"Mislim da je promjena u modi izuzetno bitna, ne samo u vidu novih kreativnih smjernica već i cijelog koncepta, prezentacije kolekcija stoga sam vođen tom željom za promjenom novu sezonu odlučio rascjepkati na nekoliko manjih kolekcija, a prva na redu je ona s predznakom - večernja" izjavio je poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk koji nas svojom novom modnom kampanjom za sezonu jesen/zima polako uvodi u modnu jesen. Alduk je nove modele odlučio predstaviti putem editorijala koji izvrsno dočarava lagani buntovnički stav, a djelo je fotografkinje Sanje Jagatić. Zaštitno lice je mlada Lana Klarić iz Talia agencije koja se po drugi put zaredom nalazi u toj ulozi za ovaj poznati modni brand, a za beauty dio je zadužen vrijedni tim ruku iz Marcela studija.


Opširnije...
 
Journée - dizajnersko putovanje Ane Tevšić Nauković Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. rujna 2021. god. u 11:40

journee0909211

 

Kada vas naša najpoznatija produkt dizajnerica Ana Tevsic Naukovic pozove na putovanje, koje je ona kreirala, odmah znate da će to biti nešto što oduzima dah. A kada to putovanje zabilježi nepogrešivo oko fotografkinje Mateje Vrcković postaje jasno kako je pred nama jedno nježno kreativno stvaralaštvo.


Opširnije...
 
Kvalitetan i fenomenalan život je cilj - Mrzim Vježbat Doma Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. rujna 2021. god. u 10:13

danijela0109

 

U posljednje vrijeme, često osluškujemo tuđe ili vlastito nezadovoljstvo vlastitim izgledom, točnije viškom kilograma. Tome svakako nije pridonijela situacija karantene. Naravno, postoje pojedinci koji su svoje dobre navike, nastavili prakticirati i kod kuće. Vježbanje, osim što pridonosi zdravlju i konkretnoj kondiciji, pozitivno utječe na cijelo tijelo, fizički izgled ali i na onaj žarko željeni mir i sklad - iznutra.


Opširnije...
 
Upoznajte Zagrepčanku Tinu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. kolovoza 2021. god. u 19:33

tina2608211

 

Tina Drašner, zagrebačka trenerica, već je dobro poznata brojnim Zagrepčankama. Ona svakodnevno pomaže ženama da svoje tijelo dovedu do željenih rezultata, no osim toga vješta je i u tome da ženama podiže samopouzdanje. Ova trenerica uistinu je posebna jer za razliku od mnogobrojnih treninga, njezin je drugačiji i ima sjajne rezultate.


Opširnije...
 
Brend koji je napravio revoluciju stigao u Hrvatsku - K18 Hair Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. srpnja 2021. god. u 09:05

beauty3007

 

Proizvod o kojem bruji cijeli beauty svijet napokon je stigao i kod nas - K18 Hair! Radi se o nečemu posve revolucionarnom, što nadmašuje bilo koji proizvod na tržištu, kada je u pitanju obnova i njega kose. I baš poput same tehnologije koja stoji iza brenda K18 Hair, posebna je i priča o njegovom osnutku. Naime, K18 nije nastao u laboratoriju, poput većine proizvoda za kosu, već je stvoren računalnim putem.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 123

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.