Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Angiolina Re-Sea Dance - Playboy Party - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. srpnja 2018. god. u 23:00

angiolina2707

 

I ovoga vikenda Angiolina Vam otvara svoja vrata za zabavu koja nikoga neće ostaviti ravndoušnim. U petak 27.7., s početkom u 23 sata, u Angiolinu dolazi jedinstveni Playboy Party. Za najbolje glazbene hitove koji će svakoga tjerati na ples bit će zadužen DJ Emilio Dalbello, a svojim nastupom očarat će Vas ekskluzivni plesni nastup Playboy Champagne & Pole Dance. Prekrasne Playboy Bunnies omogućit će Vam da se udobno smjestite i uživate u večeri koja Vam donosi pregršt iznenađenja. Toplu ljetnu večer provedite u Angiolini i u subotu, 28.7. od 23 sata na Miller Genuine Draft Party-u te se rashladite uz istoimeno svjetski poznato američko pivo. Miller DJ team, koji u svom sastavu broji Miss DJ Mess, Miss DJ Mattun, DJ Anja Bass i Miss DJ Alex, oduševit će Vas šarolikim odabirom klupske glazbe, a kao i svakoga puta, ugodno će Vas dočekati i smjestiti prekrasni Angiolinini modeli.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Tony Cetinski - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. srpnja 2018. god. u 22:00

tony2707

 

Jedan od najboljih i najprodavanijih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert 27. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Tony će nastupiti u pratnji svog TonyC Orchestra, uz potporu specijalnih gostiju - Elvisa Stanića, Marka Kutlića, Jure Brkljače i Davida Temelkova.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. srpnja 2018. god. u 23:00

angiolina2007181

 

U revijalnom tonu nastavljamo s vrućim noćima u Angiolini, a ovaj petak, 20.07. u Opatiju stiže svima dobro poznata klupska poslastica R'n'B Exclusive. Za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ DADO. Uz preko dvije stotine internacionalnih nastupa te suradnji sa Sean Paulom, Tygom i brojnim velikim glazbenim imenima, ne sumnjamo da će Vas svojim nastupom natjerati na plesni podij. Na sceni će mu se pridružiti i mladi riječki DJ i producent, DJ Cashew koji je već dobio brojne pohvale od svjetski poznatog Trip Citya. Specijalnim plesnim nastupom zabavit će Vas i ekskluzivni R'n'B performeri, a prekrasni modeli pobrinut će se da se ugodno smjestite i uživate u nezaboravnoj večeri. Uz najpoznatije R'n'B, Hip Hop i Reggeaton hitove pripremili smo Vam i brojna iznenađenja.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Open Air Clubbing / RnB - 20./21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. srpnja 2018. god. u 23:00

gallery2007

 

I ovaj vikend čeka nas nezaboravan party u svima poznatom zagrebačkom Gallery klubu uz Jarunsko jezero! Petak - DJ INDY- od osnovne škole teška hip hop glava, kroz godine je evoluirala te postala sveprisutan gost mnogih hrvatskih klubova, a posljednjih je nekoliko godina i dijelom Fresh Island fesivala u organizaciji Zrće Beach-a.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Zucchero - 17.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. srpnja 2018. god. u 20:00

opatija1707

 

Od 19. ožujka krenula je prodaja ulaznica za koncert Zucchera, glazbene zvijezde koja 17. srpnja 2018. s početkom u 21.30 sati u sklopu svjetske turneje „Wanted 2018“, nakon 10 godina ponovo dolazi u Opatiju, na Ljetnu pozornicu!

Opatijska publika iznova će imati prilike uživati u hitovima 'Baila Morena', 'Senza Una Donna', 'Diavolo In Me', 'Partigiano Reggiano' i mnogim drugim skladbama ovog svjetski poznatog izvođača.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 742

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.